Descopera Transilvania medievala: Ai vizitat cetatile din jurul Sibiului?

Luni, 31 August 2015, ora 20:00
2401 citiri
Descopera Transilvania medievala: Ai vizitat cetatile din jurul Sibiului?
Foto: Ziare.com / Cisnadioara

Profita de ultimele zile calduroase ale anului pentru a face un tur medieval prin Transilvania, la sfarsit de saptamana sau - de ce nu? - chiar pentru cateva zile.

Sigur ai fost la Sibiu, dar poate nu stiai ca imprejurimile orasului sunt la fel de incarcate de istorie si ascund cetati si fortificatii medievale numai bune de vizitat in lumina inceputului de toamna.

Partea buna este ca te poti caza linistit chiar in Sibiu, fosta capitala culturala europeana si unul din cele mai cautate orase turistice din Transilvania.

Agitatia din timpul verii incepe sa se risipeasca usor, temperaturile sunt tot mai placute, asa ca centrul vechi al Sibiului cu siguranta te va atrage si mai mult acum, cand il vei gasi mai liber.

Asta inseamna ca vei gasi si mai usor cazare decat in mijlocul verii si poate chiar oferte mai bune, mai ales daca folosesti un comparator gratuit de preturi cum este Hotelscan.

Odata cazat in Sibiu, poti incepe sa explorezi imprejurimile in mici excursii cu masina ...citeste mai departe despre "Descopera Transilvania medievala: Ai vizitat cetatile din jurul Sibiului?" pe Ziare.com

#destinatii vacanta Transilvania, #obiective Transilvania, #hotelscan cazare , #Stiri Vacanta