Destinatie Romania: de ce sa alegi statiunea Costinesti in aceasta vara?

Luni, 15 Iunie 2015, ora 12:53
1352 citiri
Destinatie Romania: de ce sa alegi statiunea Costinesti in aceasta vara?
Foto: pexels.com

Pentru cei dintre voi care asteapta cu nerabdare sa ajunga la mare, sezonul s-a deschis de ceva vreme si toate statiunile isi asteapta cu nerabdare clientii. In ceea ce priveste ofertele de la Marea Neagra, una dintre cele mai cautate statiuni este Costinesti, un loc unde distractia pare a nu se mai termina.

Situata la o distanta de nici 250 km de Bucuresti si la aproape 700 km de Cluj, aceasta statiune este locul ideal de petrecere a concediului in perioada de vara. Drumul pana acolo nu este deloc dificil, din orice parte a tarii ati veni, avand posibilitatea sa experimentati un traseu usor si modernizat, caci toate drumurile rutiere cu destinatia litoral au fost, in ultimii ani, foare bine puse la punct.

Odata ajunsi in Costinesti, veti ramane placut surprinsi de bogatia de oferte de cazare si de facilitatile puse la dispozitie de catre toate unitatile hoteliere si nu numai. In acest sens, o multitudine de posibilitati de cazare la hoteluri, vile, case, pensiuni, dar si apartamente va sunt oferite la preturi foarte avantajoase, fara insa a se face rabat de la calitatea serviciilor.

Astfel, fiecare unitate isi va intampina oaspetii cu camere spatioase, beneficiind de tot confortul necesar, printre care aer conditionat, baie proprie, televizor in camera sau minibar cu produse la discretie.

Toti clientii care aleg sa-si petreaca vacanta din acest sezon pe litoralul Marii Negre sunt mai mult decat incantati de alegerea facuta, mai ales ca oferta de cazare pensiuni Costinesti este una vasta.

Tot mai multi turisti aleg pensiunile din Costinesti deoarece acestea dispun de cele mai moderne dotari, oferind confort sporit si intimitate. Multe dintre pensiunile din Costinesti va vor pune la dispozitie un numar suficient de mare de camere confortabile in care veti putea petrece clipe minune alaturi de persoanele dragi. Aici aveti posibilitatea de a va relaxa fara a parasi incinta unitatii, majoritatea pensiunilor beneficiand de piscina proprie sau posibilitati de a pregati un gratar grozav chiar in curtea interioara pusa la dispozitie.

In ceea ce priveste vilele, veti vedea ca acestea sunt dotate astfel incat sa corespunda oricarei necesitati a clientilor. Incepand cu baie in fiecare camera, aer conditionat, televizor si minifrigider, aici veti avea, in plus, si posibilitatea de a va relaxa impreuna cu cei apropiati chiar in cadrul intim al acesteia. Fie ca e vorba de balconul camerei in care va cazati sau pe terasa, aici veti gasi mereu linistea mult dorita. Locuri de parcare gasiti suficiente, fiecare locatie oferind spatiu de parcare propriu supravegheat 24/7.

Nu e greu sa gasesti aici cele mai variate conditii, de la cazare ieftina Costinesti pana la conditii de lux desavarsit.

Daca cele de mai sus nu v-au convins de calitatea oferita de Costinesti, poate ca e momentul sa va reamintim ca aici gasiti de la restaurante cu specific diversificat, pana la localuri care va pot servi un cocktail savuros chiar pe plaja sau cluburi unde petrecerea continua pana dimineata. Majoritatea acestor localuri sunt situate pe faleza, incat atunci cand va decideti sa schimbati tematica serii nu trebuie decat sa parcurgeti distante scurte, de cateva sute de metri.

Nu in ultimul rand, atunci cand ajungeti in Costinesti, nu uitati sa vizitati obiectivele principale din aceasta statutiune:

- Obeliscul - simbolul principal al Costinestiului ce reuseste sa-si uimeasca vizitatorii de mai bine de 4 decenii;

- Epava Evanghelia - un peisaj demn de filmele de aventuri, sau

- Teatrul de Vara - locul ideal pentru a participa la diverse manifestari cultural-artistice si spectacole de divertisment, concerte sau filme.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cazare pensiuni Costinesti, #cazare ieftina Costinesti , #Stiri Vacanta