Distractie de weekend: Festivalul Statuilor Vivante, in doua parcuri din Bucuresti (Foto & Video)

Vineri, 17 Iunie 2016, ora 09:15
962 citiri
Distractie de weekend: Festivalul Statuilor Vivante, in doua parcuri din Bucuresti (Foto & Video)
Foto: Facebook/Casa Filipescu Cesianu

Daca nu aveti deja un program pentru weekend, o idee ar fi Festivalul International de Statui Vivante, organizat in doua parcuri din Capitala.

Evenimentul s-a deschis, joi seara, cu Noaptea Statuilor Vivante.

"Noaptea Statuilor are loc intr-una dintre cele mai frumoase gradini de muzeu din Bucuresti, Casa Cesianu, care este si o casa plina de istorie si de amintiri ale Caii Victoriei, amintiri splendide.

Mi se parea ca lumea nu stie locul si ca vom avea probleme. Gresit! Dovada ca lumea apreciaza ce facem si este prezenta in numar foarte mare. E adevarat ca si noi de o saptamana am facut animatie stradala in fata muzeului", a declarat fondatorul Teatrului Masca (organizator al evenimentului), actorul Mihai Malaimare.

Anul acesta, festivalul va dura cinci zile. "In loc de un parc avem doua, in loc de un sector avem doua. Vin si mai multi straini, tocmai pentru ca publicul romanesc sa poata face o comparatie si sa ne plaseze, sper eu, intr-un loc bun", a adaugat ...citeste mai departe despre "Distractie de weekend: Festivalul Statuilor Vivante, in doua parcuri din Bucuresti (Foto & Video)" pe Ziare.com

#Festivalul Statuilor Vivante Bucuresti parc, #Festivalul Statuilor Vivante 2016 , #Stiri Vacanta