Dupa vacanta de 1 mai incepe "Litoralul pentru toti"

Sambata, 28 Aprilie 2012, ora 12:50
1699 citiri
Dupa vacanta de 1 mai incepe "Litoralul pentru toti"

Turistii care vor sa-si petreaca vacanta pe litoralul romanesc la preturi ieftine pot apela la programul "Mini preturi de vacanta - Litoralul pentru toti", derulat in perioada 3 mai - 14 iunie, tarifele pentru sase nopti de cazare fiind cuprinse intre 179 si 549 de lei de persoana, la fel ca si anul trecut.

Presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin, a declarat pentru Agerpres ca programul va fi lansat oficial, sambata, in statiunea Mamaia, cu prilejul evenimentelor derulate odata cu inceperea mini-vacantei de 1 Mai.

"Sunt aceleasi tarife ca si anul trecut, nicio majorare. Nu ne putem gandi la majorari de tarife atata vreme cat in continuare ne dorim sa avem o imagine pozitiva, sa reusim sa atragem turisti catre litoralul romanesc", a afirmat reprezentanta asociatiei de promovare a turismului romanesc.

Conform acesteia, peste 50 de hotelieri sunt inscrisi in acest program, marea majoritate desfasurandu-si activitatea in statiunea Mamaia.

"Cu sudul litoralului este putin mai greu in acest moment pentru ca acolo nu toti hotelierii au deschis inca. (...)Este un calcul pe care si-l face orice om de afaceri. In momentul in care vezi ca ai rezervari sau cereri, iti dimensionezi costul afacerii tale si atunci, evident, deschizi sau nu deschizi sau inca te pregatesti.

Sau mentii costurile la un tarif cat mai mic, ca sa supravietuiesti pana in momentul in care incepe de fapt cererea pentru sudul litoralului, ceea ce stim ca este mai tarziu", a spus Corina Martin.

La programul "Mini preturi de vacanta - Litoralul pentru toti" participa hoteluri ce au de la o stea la cinci stele. La hotelurile de o stea tariful pentru sase nopti este de 179 de lei de persoana fara mic dejun, la un hotel de trei stele pretul este de 249 de lei fara mic dejun si de 379 de lei cu mic dejun, cel mai mare tarif fiind de 549 de lei la o unitate de cazare de cinci stele.

#litoral pentru toti, #tarife la cazare, #statiunea mamaia, #hoteluri cinci setele , #Stiri Vacanta