Filme asteptate, care se lanseaza in luna iunie - Dupa 20 de ani, in sfarsit continuarea la Ziua Independentei (Video)

Luni, 30 Mai 2016, ora 08:17
2752 citiri
Filme asteptate, care se lanseaza in luna iunie - Dupa 20 de ani, in sfarsit continuarea la Ziua Independentei (Video)
Foto: The Neon Demon

Se anunta o vara cu multe lansari de filme; timp sa ai sa le vezi pe toate. Oferta e cu adevarat variata, incluzand continuari ale unor filme asteptate, asa cum sunt cele la "Finding Nemo" si "Independence Day".

Daca vrei sa mergi la sigur, cu niste filme cu adevarat interesante, BBC alacatuit o lista de recomandari pentru luna iunie.

O prima recomandare este filmul "Free State of Jones". Regizat de Gary Ross, de patru ori nominalizat la Oscar, filmul, care il are in centru pe fermierul din Sud Newt Knight, jucat de Matthew McConaughey, este o impletire de drama, actiune si aventura.

Acesta conduce o rascoala impotriva Confederatiei. E capetenia unor mici fermieri si a sclavilor, ajungand sa formeze Statul liber al lui Jones, o comunitate care cuprinde oameni de toate rasele.

In film mai pot fi vazuti Gugu Mbatha-Raw, Sean Bridgers, Keri Russell sau Jacob Lofland.

"The Neon Demon", al danezului Nicolas Winding Refn, cel care a regizat filmele "Drive" si "Only God ...citeste mai departe despre "Filme asteptate, care se lanseaza in luna iunie - Dupa 20 de ani, in sfarsit continuarea la Ziua Independentei (Video)" pe Ziare.com

#filme lansare 2016, #filme bune Cannes 2016, #Finding Dory trailer, #continuare Independence Day 2016, #Independence Day Resurgence trailer , #Stiri Vacanta