Filme pe care nu trebuie sa le ratezi in luna iunie (Video)

Sambata, 03 Iunie 2017, ora 17:27
1223 citiri
Filme pe care nu trebuie sa le ratezi in luna iunie (Video)
Foto: Facebook/Wonder Woman

Luna iunie vine cu filme pe care nu ai voie sa le ratezi. Romantice, de actiune sau cu eroi, peliculele se incadreaza perfect in lista celor "obligatoriu de vazut".

Wonder Woman

Dupa "Man of Steel", "Batman v Superman: Dawn of Justice" si "Suicide Squad", DC Extended Universe vine cu o noua productie extrem de interesanta: "Wonder Woman".

Frumoasa Gal Gadot ajunge pe marele ecran cu un film in care joaca rolul unei printese din Amazon care porneste sa lupte intr-un razboi ce zdruncina intreaga lume, conform BBC. Ramane de vazut daca Gadot se va ridica la inaltimea actritei Lynda Carter, care a jucat rolul Femeii Fantastice (Wonder Woman) in anii '70.

Filmul este cu atat mai asteptat cu cat un apropiat al echipei de productie a confirmat bisexualitatea personajului.

My Cousin Rachel

Roger Michell a scris si regizat acest film plin de mister bazat pe o poveste din 1951, in care un tanar englez se indragosteste de verisoara sa, desi banuieste ca aceasta si-a ucis tutorele. Rolurile principale sunt jucate de Sam Claflin si Rachel Weisz.

The Mummy

Tom Cruise revine pe marile ecrane cu "The Mummy", un film plin de actiune. Din distributie mai fac parte Sofia Boutella, Russell Crowe, Javier Botet si Annabelle Wallis. Tom Cruise joaca rolul lui Tyler Colt, un membru al trupelor speciale ale Marinei Militare a SUA care trebuie sa elimine niste teroristi aflati intr-un buncar din desertul irakian, care se va dovedi a fi un taram magic.

Whitney: Can I be me?

Filmul documentar "Whitney: Can I be me?" este despre viata artistei Whitney Houston si prezinta detalii nestiute din viata acesteia. Whitney Houston a murit pe 11 februarie 2012.

Okja

Pelicula sci-fi "Okja" este primul film al platformei online Netflix si a fost regizat de sud-coreeanul Bong Joon-ho. Pelicula a starnit controverse la Festivalul de Film de la Cannes din acest an si a fost primit cu fluieturi de catre spectatori din cauza ca filmul nu va ajunge pe marile ecrane fiind produs de o companie care difuzeaza filme online.

Baby Driver

"Baby Driver" este o combinatie de actiune, comedie si drama despre un pusti folosit de un interlop pentru talentele sale in condusul masinilor. Pelicula aduce in prim plan romantismul si caii-putere. Din distrubutie fac parte Lily James, Ansel Elgort, Kevin Spacey si Jon Bernthal.

The House

"The House" aduce in prim plan povestea a doi soti, Scott si Kate Johansen, care pierd economiile pentru studiile ...citeste mai departe despre "Filme pe care nu trebuie sa le ratezi in luna iunie (Video)" pe Ziare.com

#filme noi iunie, #Wonder Woman film, #Mumia film , #Stiri Vacanta