Filmele americane incep sa fie retrase din cinematografele din Rusia

Sambata, 25 Noiembrie 2017, ora 18:00
1877 citiri
Filmele americane incep sa fie retrase din cinematografele din Rusia
Foto: IMDB

Studioul Universal a retras filmul "The Snowman", regizat de Tomas Alfredson, cu Michael Fassbender si Rebecca Ferguson in distributie, din doua dintre cele mai mari lanturi de cinematografe din Rusia, Formula Kino si Cinema Park, din cauza unui conflict cu privire la taxele de rezervare online a biletelor, informeaza hollywoodreporter.com.

Ambele retele, detinute de magnatul rus Alexander Mamut, sunt implicate de cateva sapamani intr-un conflict in legatura cu Rambler.Kassa, un serviciu de rezervare a biletelor online, detinut, de asemenea, de Mamut. La inceputul lunii octombrie, serviciul introdus un comision de 10% pentru toate vanzarile online de bilete la cinema.

Potrivit presei ruse, studiourile din Hollywood s-au opus noilor taxe, dar Universal este cel mai hotarat in a respinge aceasta schimbare. Studioul a retras anterior filmul "American Made", cu Tom Cruise in rol principal, din cinematografele detinute de Alexander Mamut.

Alte studiouri au abordat altfel schimbarea in privinta taxelor. Fox le-a permis cinematografelor detinute de Alexander Mamut sa proiecteze filmul "Murder on the Orient Express", dar a blocat vanzarile biletelor online prin intermediul Rambler.Kassa.

Formula Kino si Cinema Park ocupa primul, respectiv cel de-al doilea loc in clasamentul celor mai mari lanturi de cinematografe din Rusia. Acestea insumeaza peste 15,3% din toate cinematografele din aceasta tara. Acestea sunt detinute de Mamut din luna martie.

Thrillerul "The Snowman" prezinta un detectiv-sef al unei unitati de elita (Michael Fassbender) care investigheaza disparitia unei victime in prima zi de ninsoare din iarna.

El are toate motivele sa se teama ca un ucigas in serie care le scapase printre degete pana acum e din nou activ.

Cu ajutorul unei colege noi (Rebecca Ferguson), politistul trebuie sa faca legatura intre cazuri vechi de cateva decenii si cazul de acum, sperand ca va putea sa ajunga cu un pas inaintea acestui criminal. ...citeste mai departe despre "Filmele americane incep sa fie retrase din cinematografele din Rusia" pe Ziare.com

#conflict studiouri cinema, #Snowman cinema , #Stiri Vacanta