Game of Thrones ajunge la final. Detalii despre ultimul sezon (Trailer)

Luni, 13 Martie 2017, ora 09:38
1563 citiri
Game of Thrones ajunge la final. Detalii despre ultimul sezon (Trailer)
Foto: Facebook/Game of Thrones

Fanii "Game of Thrones" vor trebui sa-si ia ramas bun de la serialul lor preferat. Dupa ce, zilele trecute, s-a anuntat ca cel de-al saptelea sezon va fi difuzat in SUA din vara, iata ca vin vesti si despre al optulea sezon, care, din pacate, va fi ultimul.

Dupa un sezon 7 scurt, de numai sapte episoade (nu 10, asa cum eram obisnuiti), sezonul 8 va numara si el doar 6 episoade, arata Mashable, care ii citeaza pe creatorii serialului, David Benioff si Dan Weiss.

Benioff a explicat ca e fericit ca a reusit sa pastreze toti actorii pana la final, astfel incat serialul sa se incheie asa cum el si Weiss si-au dorit.

Intr-un interviu pentru SXSW, moderat de doi actori din serial, Sophie Turner (Sansa Stark) si Maisie Williams (Arya Stark), Benioff a explicat cum se scrie scenariul pentru un sezon.

Potrivit acestuia, el si Weiss, impreuna cu Brian Cogman si Dave Hill, si ei cooptati pentru scenariu, se intalnesc si discuta putin pe marginea actiunii, dupa care merg in camere separate si fiecare isi scrie versiunea. Apoi, acestea sunt confruntate.

Pana la urma, fiecare ajunge sa scrie o anumita parte. "Ne luptam care sa scrie ce jumatate, cine o omoara pe Sansa...".

"Amandoi am vrut asa de mult sa o omoram pe Sansa", completeaza si Weiss, pastrand insa misterul in ceea ce priveste finalul serialului.

A.S. ...citeste mai departe despre "Game of Thrones ajunge la final. Detalii despre ultimul sezon (Trailer)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Game of Thrones ultimul sezon, #Game of Thrones sezonul 8, #Game of Thrones final, #Game of Thrones sfarsit , #Stiri Vacanta