Hai la film, cu Cristina Cioran: Sleepy Hollow, un serial numai bun pentru Revelion!

Joi, 31 Decembrie 2015, ora 08:17
1151 citiri
Hai la film, cu Cristina Cioran: Sleepy Hollow, un serial numai bun pentru Revelion!
Foto: Arhiva personala/Cristina Cioran

Ce faci de Revelion? Acesta intrebare ma urmareste deja de cateva luni. Mie imi place sa muncesc de Sarbatori sau de zile d-astea importante, cum ar fi Revelionul. Asa ca, Revelionul din acest an va fi petrecut... Wait for it (Pregateste-te)... acasa!

De ce? Locul unde trebuia sa prezint, ce sa vezi, nu are Isu! Asa ca voi sta in fata calculatorului si voi petrece Revelionul pe net. Si nu pe Facebook, asa cum poate va ganditi, ci vizionand filme.

Da, voi face seara de filme la mine acasa. Micutul meu cinematograf de perete se va deschide pentru prieteni sau voi fi doar eu cu iubitul, urmarind cele mai noi aparitii de film sau serial.

Hai la film, cu Cristina Cioran: Pelicule de Craciun. Ia un loc, o perna si razi!

As vrea sa va spun ca in aceste saptamani de Sarbatoare am vizionat putin, pentru ca ocupatia principala a fost gatitul si, desigur, mancatul.

Pentru noaptea magica de Revelion as vrea sa va propun ceva magic: "Sleepy Hollow".

Serialul are 3 sezoane, insumand ...citeste mai departe despre "Hai la film, cu Cristina Cioran: Sleepy Hollow, un serial numai bun pentru Revelion!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Serial de vazut de Revelion, #Sleepy Hollow serial, #Sleepy Hollow recenzii, #seiale bune net, #Cristina Cioran recomandari filme seriale, #seriale bune , #Stiri Vacanta