Incepe Street Delivery - arta, concerte si multe alte surprize in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj si Baia Mare

Miercuri, 08 Iunie 2016, ora 17:36
1026 citiri
Incepe Street Delivery - arta, concerte si multe alte surprize in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj si Baia Mare
Foto: Facebook/Street Delivery

In curand incepe o noua editie Street Delivery, un eveniment-manifest de urbanism, arhitectura si arte.

Astfel, intre 10 si 12 iunie mai multe strazi din Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca si Baia Mare se transforma in spatiu de promenada si spectacol pentru Street Delivery.

Editia din acest an, desfasurata sub sloganul Meserie!, isi propune sa aduca impreuna noua generatie de makeri (designeri de produs, de moda, ilustratori, arhitecti, artisti 3D, programatori) si mestesugarii traditionali (cizmari, ceasornicari, tamplari, croitori, selari, ceaprazari) pentru un schimb de experienta, unelte si viziuni.

In Bucuresti, strada Arthur Verona devine timp de trei zile un laborator in care meserii uitate primesc un suflu nou. Vizitatorii Street Delivery pot urmari desfasurarea pas cu pas a 12 ateliere de arte si meserii, de la fierarie, croitorie, legatorie de carte, tapiterie si serigrafie pana la sticlarie, tamplarie, butaforie, depanare sau xilogravura.

Calcanul ...citeste mai departe despre "Incepe Street Delivery - arta, concerte si multe alte surprize in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj si Baia Mare" pe Ziare.com

#Street Delivery, #Street Delivery 2016, #street delivery bucuresti, #Street Delivery evenimente , #Stiri Vacanta