Lufthansa a inaugurat cursa directa Frankfurt - Cluj

Luni, 30 Octombrie 2017, ora 22:16
1874 citiri
Lufthansa a inaugurat cursa directa Frankfurt - Cluj
Foto: Facebook/Lufthansa

Compania Luftansa a inaugurat, luni, cursa directa Frankfurt - Cluj-Napoca, operata in fiecare zi a saptamanii de pe Aeroportul International "Avram Iancu".

"Luftansa a inaugurat cursa directa Frankfurt - Cluj-Napoca, care va operata in fiecare zi a saptamanii. Noua ruta a fost inaugurata in urma succesului inregistrat de zborul spre Munchen, care a inregistrat in 2016 un numar de 200.000 de pasageri.

Cu acest nou traseu, clientilor nostri li se vor oferi mai multe conexiuni si mai mult acces la destinatii intercontinentale din intreaga lume cum sunt Honk Kong, Singapore, Rio de Janeiro, Buenos Aires sau Cape Town", a spus directorul regional in cadrul Lufthansa Grup pentru Europa Centrala si de Sud-Est, Peter Pullem, intr-o conferinta de presa.

"Speram ca (cei de la Lufthansa - n.red.) vor dezvolta in continuare traficul aeroportuar. Suntem convinsi ca zborul spre Frankfurt va fi un unul profitabil si pentru companie, asteptam 2 frecvente zilnice peste un an sau doi", a declarat, la randul sau, directorul Aeroportului International "Avram Iancu" Cluj, David Ciceo.

Citeste si Sarbii au zbor direct si ieftin catre SUA, romanii si bulgarii nu. Cum arata comparatia dintre cele trei tari ...citeste mai departe despre "Lufthansa a inaugurat cursa directa Frankfurt - Cluj" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Lufthansa zbor Cluj Frankfurt , #Stiri Vacanta