Lupta apriga si incasari record pentru doua filme in box office (Video)

Luni, 22 Iunie 2015, ora 15:55
1371 citiri
Lupta apriga si incasari record pentru doua filme in box office (Video)
Foto: Captura YouTube

O comedie animata purtand marca Pixar, "Inside Out" (video), si filmul "Jurassic World" sunt peliculele care s-au luptat strans pentru suprematie in acest weekend, castigand "la mustata" productia cu dinozauri.

Chiar si asa, productia animata detine recordul pentru cel mai bun debut in box office pentru un film original, adunand din biletele vandute in America de Nord si Canada nu mai putin de 91,1 milioane de dolari, relateaza The Guardian. A fost insa intrecuta de "Jurassic World", care a adunat incasari de 102 millioane de dolari in SUA.

La nivel mondial, filmul cu dinozauri a depasit deja un miliard de dolari, in timp record. Singurul record pe care "Jurassic World" nu l-a intrecut a fost cel stabilit de "Avatar", care in a doua saptamana de la lansare a strans din vanzarea biletelor 103 milioane de dolari.

Revenind la filmul de animatie situat pe locul doi, "Inside Out", acesta a avut cel mai bun debut pentru o productie ce nu are deja fani. In urma cu sase ani, "Avatar", ...citeste mai departe despre "Lupta apriga si incasari record pentru doua filme in box office (Video)" pe Ziare.com

#Inside Out trailer, #box office iunie 2015, #Jurassic World box office , #Stiri Vacanta