N-ai unde sa arunci un ac pe plaja! 200.000 de oameni pe litoral, grad de ocupare 100%

Duminica, 14 August 2016, ora 13:20
1467 citiri
N-ai unde sa arunci un ac pe plaja! 200.000 de oameni pe litoral, grad de ocupare 100%
Foto: Arhiva/Ziare.com

Peste 200.000 de turisti se afla pe litoralul romanesc in acest sfarsit de saptamana si nu se mai gasesc locuri libere in nicio statiune. Situatia nu se va schimba cel putin pana la sfarsitul lunii august, afirma presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin.

In acest an, potrivit Corinei Martin, sezonul a fost extins la patru luni, cel putin in statiunile Mamaia si Vama Veche.

"Avem un grad de ocupare de suta la suta in toate statiunile de pe litoral in acest weekend si la fel va fi si in urmatoarele saptamani.

Pot sa anunt ca este primul an in care putem spune fara nicio urma de indoiala ca am reusit sa extindem sezonul, vorbesc aici de Mamaia si Vama Veche. Avem lunile mai, iunie, iulie, august si cel putin jumatate din septembrie.

In Mamaia, avem in septembrie Campionatul Mondial de Bob pe Rotile, o intrecere de triatlon. Ajungem astfel la un sezon de patru luni datorita evenimentelor si promovarii", a afirmat Corina ...citeste mai departe despre "N-ai unde sa arunci un ac pe plaja! 200.000 de oameni pe litoral, grad de ocupare 100%" pe Ziare.com

#turisti mare august, #grad ocupare litoral, #august 2016 turisti, #turism litoral Romania august 2016 , #Stiri Vacanta