Nu ai program in weekend? Unde poti merge in Bucuresti, si daca ploua

Sambata, 13 Mai 2017, ora 08:20
1458 citiri
Nu ai program in weekend? Unde poti merge in Bucuresti, si daca ploua
Foto: Facebook/Horia Mihail

Sansele sa fie un weekend cu soare, in care sa te poti plimba in voie, sunt mici. Insa daca ploile vor face si pauze, ai unde sa mergi, in Capitala. Daca nu, sunt destule evenimente care au loc in interior si pentru care merita sa iesi din casa.

Sambata, de la ora 11:00 pana la 15:00, Ambasada Indoneziei la Bucuresti invita bucurestenii sa guste din preparate traditionale, sa asculte live muzica din insule si sa asiste la o parada de nunta traditionala. Evenimentul, care va cuprinde si dansuri sau o demonstratie de gatit, va avea loc in strada Gina Patrichi, nr. 10, sector 1, anunta Agerpres.

Nu e singurul eveniment in aer liber la care sunt invitati bucurestenii.

Pianistul Horia Mihail (foto) va sustine, sambata si duminica, de la ora 11:00, doua concerte in parcurile Bazilescu si Kiseleff din Bucuresti. Artistul va sustine cele doua recitaluri in foisoarele din cele doua parcuri.

Tot sambata, de la ora 17:00, trupa britanica Deep Purple va concerta la Romexpo. In deschidere vor canta romanii de la Trooper si canadienii Monster Truck.

De vineri pana duminica are loc Bucharest Fashion Film Festival 2017, la cinema Eforie.

Acesta va fi deschis cu documentarul "The First Monday in May" (2016), de Andrew Rossi. Vor mai fi proiectate: "Jungle Sisters" (2015, Marea Britanie), de Chloe Ruthven,"Who are you, Polly Maggoo?" (1966, Franta), de William Klein, si "The Bitter Tears of Petra von Kant" (1972, Germania), de Reiner Werner Fassbinder.

Tot in weekend, intre orele intre 10:00 - 22:00, poate fi vizitata expozitia World Press Photo, deschisa in Sala Dalles.

Cat despre filme, in acest weekend vor rula in premiera horrorul "Alien: Covenant", regizat de Ridley Scott, animatia "Deep: O aventura nesfarsita", regizata de Julio Soto, si lungmetrajul "Ultima zi", in regia lui Gabriel Achim, cu Mimi Branescu, Gabriel Achim, Doru Ana si Adrian Vancica in distributie. ...citeste mai departe despre "Nu ai program in weekend? Unde poti merge in Bucuresti, si daca ploua" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#recomandari timp liber weekend, #evenimente aer liber sambata 13 mai, #evenimente gratuite sambata, #evenimente aer liber Bucuresti duminica , #Stiri Vacanta