Paul Walker, masina de facut bani dupa moarte - ultimul sau film explodeaza in incasari

Luni, 06 Aprilie 2015, ora 09:43
1264 citiri
Paul Walker, masina de facut bani dupa moarte - ultimul sau film explodeaza in incasari
Foto: Universal Pictures

Ultimul film in care poate fi vazut raposatul Paul Walker a spart toate topurile, reusind sa faca incasari de 143,6 milioane de dolari in doar un weekend.

"Fast and Furious 7" a intrecut fara probleme toate celelalte filme din franciza - precedentul reusise sa faca incasari de 97 de milioane de dolari in primele trei zile de la lansare, informeaza ContactMusic.

Este filmul cu cele mai mari incasari la lansare din toate lunile aprilie, de cand se fac aceste masuratori, depasind "Captain America: The Winter Soldier", cel care detinea recordul pana acum, cu 95 de milioane de dolari.

Pe mapamond, cel de-al saptelea film al francizei a strans din vanzarea biletelor 240,4 milioane de dolari, fara a socoti banii incasati in SUA si Canada. De mentionat e ca pelicula pentru care filma Paul Walker inainte de a muri intr-un accident de masina, in noiembrie 2013,... citeste mai departe despre "Paul Walker, masina de facut bani dupa moarte - ultimul sau film explodeaza in incasari (Video) " pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Fast and Furious 7 trailer, #Fast and Furious 7 incasari, #Paul Walker Fast and Furious 7, #Fast and Furious 7 lansare, #Fast and Furious 7 box office , #Stiri Vacanta