Pentru prima data in Romania e organizata celebra "Cina in alb". Locul e secret, nici participantii nu-l stiu inca

Joi, 24 August 2017, ora 09:40
1463 citiri
Pentru prima data in Romania e organizata celebra "Cina in alb". Locul e secret, nici participantii nu-l stiu inca
Foto: Facebook/Le diner en blanc

Pentru prima data in Romania va fi organizat evenimentul foarte cunoscut la nivel mondial "Le diner en blanc" (Cina in alb).

Cei care iau parte la aceasta cina trebuie sa fie complet imbrati in alb. Tinuta poate fi completata de accesorii, insa doar in culori metalice (argintiu sau auriu), spun organizatorii.

Inedit este faptul ca locatia nu este stiuta de catre participanti pana in ziua evenimentului. "Doar persoanele confirmate vor fi instiintate despre locatie cu cateva ore inainte de start. Promitem sa va surprindem placut!", se arata pe pagina de Faceboook a evenimentului.

Seara va incepe cu o cina, dar va continua cu o petrecere. "#DinerenBlancBucharest isi propune sa transforme orasul intr-o seara plina de splendoare, pentru ca fiecare participant sa intre intr-o experienta aparte, urmata de amintiri unice", precizeaza organizatorii.

Pretul unui bilet la acces general este de 350 de lei pentru doua persoane. "Tu va trebui sa iti aduci toate cele necesare: o masa pliabila, doua scaune, accesorii pentru masa (vesela, tacamuri- NU DIN PLASTIC, servete de masa albe, cos de picnic acoperit cu o panza alba; o masa completa pentru doua persoane + o sticla de vin/sampanie - Berea si bauturile spirtoase nu sunt acceptate", noteaza organizatorii.

Cei care nu vor sa mearga cu nimic de acasa, pot alege varianta mai scumpa de bilet, 750 de lei pentru doua persoane, dar aici vor avea incluse masa, scaune, vesela, food&drinks (doua sticle de vin + doua sticle de apa, pentru doua persoane).

A.G. ...citeste mai departe despre "Pentru prima data in Romania e organizata celebra "Cina in alb". Locul e secret, nici participantii nu-l stiu inca" pe Ziare.com

#Le diner en blanc, #Cina in Alb Bucuresti , #Stiri Vacanta