Pleci in vacanta cu avionul? Tot ce trebuie sa stii legat de locul pe care vei sta

Luni, 25 Aprilie 2016, ora 07:42
39112 citiri
Pleci in vacanta cu avionul? Tot ce trebuie sa stii legat de locul pe care vei sta
Foto: Airbus

Pentru unii, a calatori cu avionul e un stres, pentru altii o placere. Si unii si altii ar trebui insa sa-si aleaga locul din avion in deplina cunostinta de cauza. Sau sa inteleaga ce presupune sa stai pe un anumit loc, care a fost alocat.

Cum vremea vacantelor se apropie si din ce in ce mai multi romani aleg sa faca mici escapade in Europa cand le permite timpul, Ziare.com s-a interesat si a aflat care sunt cele mai bune locuri din avion, de ce si daca se percep taxe pentru a fi ocupate.

Cele mai bune locuri din avion (care ofera cel mai mult spatiu) sunt cele din primele randuri, dar si cele situate langa iesirile de urgenta. Nu oricine poate sta insa pe aceste locuri. La Wizz Air, de exemplu, aceste locuri nu pot fi ocupate de cei care nu au implinit 18 ani, de femeile insarcinate sau cu bebelusi. Cei aflati pe aceste locuri nu pot fi supraponderali si nici persoane care necesita asistenta speciala.

Citeste mai departe despre "Pleci in vacanta cu avionul? Tot ce trebuie sa stii legat de locul pe care vei sta" pe Ziare.com.

#cel mai bun loc avion, #cele mai bune locuri avion, #taxa alegere loc avion, #taxa loc preferat avion, #avantaje dezavantaje locuri avion , #Stiri Vacanta