Politistii au inchis trei cluburi din Bucuresti, care functionau ilegal, dar le-au gasit din nou pline sambata seara

Duminica, 29 Ianuarie 2017, ora 21:39
6049 citiri
Politistii au inchis trei cluburi din Bucuresti, care functionau ilegal, dar le-au gasit din nou pline sambata seara

Trei cluburi din Capitala care fusesera inchise de Politia Locala a Primariei Sectorului 2 deoarece functionau ilegal au fost amendate cu 7.000 de lei pentru ca nu respectau masura suspendarii activitatii.

"Cele trei cluburi care au fost inchise zilele trecute de Politia Locala a Primariei Sectorului 2 deoarece functionau ilegal au fost depistate in cursul noptii de sambata, 28 ianuarie spre duminica, 29 ianuarie 2017 ca nu respecta masura suspendarii activitatii, motiv pentru care au fost sanctionate cu suma totala de 7.000 lei si s-a dispus confiscarea veniturilor ilicite. Cele trei cluburi gasite in neregula sunt: Club El Grande Comandante, Club Queens si Club Tapo", potrivit unui comunicat de presa al Primariei Sectoului 2, remis duminica MEDIAFAX.

Controalele pentru depistarea agentilor economici care isi desfasoara activitatea in sectorul 2 au fost continuate.

"Cu aceasta ocazie a fost verificata legalitatea functionarii a 22 de agenti economici care au ca obiect de activitate alimentatie publica (cluburi, restaurante si sali de evenimente).

In urma controalelor s-a stabilit ca patru cluburi inchise anterior de catre Politia Locala a Primariei Sectorului 2 au intrat in legalitate si functioneaza in baza prevederilor legale, respectiv: Club Fratelli (Str. Glodeni nr. 3) ; Club Surubelnita (Calea Mosilor nr. 104-108) ; Club Maya (Calea Mosilor nr. 137) ; Club Biavati Events (Str. Serghei Vasilievici Rahmaninov nr. 2B) ", potrivit sursei citate. ...citeste mai departe despre "Politistii au inchis trei cluburi din Bucuresti, care functionau ilegal, dar le-au gasit din nou pline sambata seara" pe Ziare.com

#cluburi inchise Bucuresti , #Stiri Vacanta