Prognoza meteo in Bucuresti pentru saptamana urmatoare

Marti, 08 Martie 2016, ora 13:52
1900 citiri
Prognoza meteo in Bucuresti pentru saptamana urmatoare

Primavara a inceput anul acesta intr-o nota mult mai calduroasa decat ar fi fost normal, cu temperaturi ce au atins si 20 de grade Celsius. Insa nu va asteptati la minuni fiindca vremea isi face de cap, iar Bucurestiul nu a scapat de zile reci. Mai mult, dupa jumatatea acestei saptamani ne putem astepta si la precipitatii moderate in Capitala.

Sambata si duminica meteorologii ne anunta ca temperaturile vor fi in crestere astfel incat, daca in prima zi de weekend vom avea pana la maxim 14 grade ziua si ceva mai mult de 3 grade noaptea, duminica ne vom bucura de 18 grade si soare, in timp ce luna in ultimul patrar va duce mercurul din termometre pana in preajma gradatiei de 6 grade. Prin urmare bucurati-va de weekend, poate chiar si de o iesire in aer liber pentru ca odata cu urmatoarea saptamana, frigul se va reinstala, cel putin pentru o perioada.

Luni procesul de incalzire va continua astfel incat va trebui sa ne adaptam tinuta pentru temperaturi maxime de 20 de grade ziua in timp ce noaptea minimele nu vor ajunge sub 8 grade. Desigur, aceasta tendinta nu putea continua si de marti valorile vor incepe sa scada.

Vremea Bucuresti raporteaza ca marti vom avea 18 grade ziua si doar 6 pe timpul noptii iar de miercuri frigul va deveni si mai pregnant. Astfel, in a treia zi a saptamanii ne putem astepta la maxime de 15 grade Celsius ziua si minime de 6 grade pe timpul noptii.

Joi si vineri ploile revin in averse iar mercurul nu se va ridica in termometre peste valoarea de 13 grade pe timpul zilei in timp ce noaptea valorile vor continua sa ramana constante in jurul a 6 grade Celsius. Astfel, meteorologii prognozeaza 4 litri/mp pentru joi si doar 1 litru/mp pentru vineri. Prin urmare, este posibil ca datorita ploii, temperatura resimtita de bucuresteni sa fie ceva mai mica.

Vestea buna vine pe final de saptamana cand Sambata, desi temperaturile vor ramane similare cu cele de Joi si Vineri, ploile se vor opri. Iar duminica vedem deja o posibila incalzire spre 15 grade pe timpul zilei, cu o minima pe timpul noptii de 6 grade Celsius.

Raportat la alti ani, 2016 a adus cu sine o primavara timpurie, cu temperaturi putin mai mari decat eram obisnuiti, insa medicii recomanda sa nu ne lasam incantati pentru ca acesta este sezonul racelilor si virozelor iar temperaturile pot fi adesea inselatoare.

In alta ordine de idei, conform prognozelor meteo actuale, pana la finele lunii martie, temperaturile vor continua sa oscileze destul de mult, cu valori intre 9-18 grade pe timpul zilei si 0-7 grade pe timpul noptii. Insa este bine de mentionat ca, in ciuda unor innorari trecatoare, dupa saptamana viitoare nu ne mai asteptam la ploi de amploare pentru regiunea Capitalei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vremea Bucuresti, #meteo Bucuresti, #temperaturi Bucuresti , #Stiri Vacanta