Regizorul James Bond, despre viitorul francizei

Luni, 20 Iulie 2015, ora 12:43
1121 citiri
Regizorul James Bond, despre viitorul francizei
Foto: Twitter/James Bond

Sam Mendes, regizorul de al carui nume se leaga cele mai recente filme din franciza James Bond, a declarat ca "Spectre" este ultima pelicula pe care isi mai pune semnatura, el anuntand ca renunta la acest proiect.

"Am spus 'nu' la ultimul film si am ajuns sa-l fac (...). Dar cred ca asta e tot", a declarat Sam Mendes recent, conform BBC. "Spectre", in care rolul principal este jucat tot de Daniel Craig, va fi lansat in octombrie in Europa.

"Nu cred ca as mai putea sa o iau de la capat. Trebuie sa lasi orice altceva in asteptare (on hold - n.trad.) ", a mai spus regizorul.

"E mai mult un stil de viata decat un job", a spus Mendes despre munca la filmele din aceasta franciza. La penultimele filme, "Skyfall" si "Spectre", regizorul a muncit in total cinci ani.

Mendes, care era un nume cunoscut in teatru, s-a ocupat insa si de regia filmului "Charlie and the Chocolate Factory" intre cele doua filme cu Bond.

Documente secrete: Cati bani a luat ...citeste mai departe despre "Regizorul James Bond, despre viitorul francizei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sam Mendes James Bond, #continuare Jame Bond, #lansare Spectre James Bond, #tema melodica Spectre, #coloana sonora James Bond , #Stiri Vacanta