Reintoarcerea la copilarie: "Cartea Junglei" a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american

Luni, 18 Aprilie 2016, ora 11:29
1288 citiri
Reintoarcerea la copilarie: "Cartea Junglei" a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american
Foto: Facebook/The Jungle Book

Filmul "Cartea Junglei/ The Jungle Book" a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 103,5 milioane de dolari de vineri pana duminica, potrivit cifrelor provizorii publicate de compania Exhibitor Relations.

Acest lungmetraj produs de studiourile Disney ocupa locul al treilea in topul filmelor cu cel mai bun debut in box office-ul nord-american IN 2016, fiind devansat doar de "Batman vs. Superman: Zorii dreptatii" (166 milioane de dolari) si "Deadpool" (132 milioane de dolari), informeaza News.ro, citand lapresse.ca.

Filmul "Cartea Junglei" readuce pe marile ecrane aventurile din romanul omonim scris de Rudyard Kipling, intr-o versiune cinematografica in care abunda efectele speciale. Regizat de Jon Favreau, acest film live-action beneficiaza de vocile actorilor Lupita Nyong'o, Scarlett Johansson, Idris Elba, Bill Murray si Jamie Dornan.

Americanii nu se mai satura de filme de animatie - Peliculele de actiune sau SF n-au nicio sansa (Video)

Filmul ...citeste mai departe despre "Reintoarcerea la copilarie: "Cartea Junglei" a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cartea Junglei box office, #Cartea Junglei film, #Cartea Junglei film debut , #Stiri Vacanta