Rhodos da startul petrecerilor medievale

Luni, 16 Iunie 2014, ora 13:12
1084 citiri
Rhodos da startul petrecerilor medievale

Luna aceasta, Rhodos calatoreste in timp, inapoi in Evul Mediu! Insula Cavalerilor se pregateste pentru cel mai asteptat eveniment al anului, "Medieval Rose", in care strazile orasului vechi vor fi impanzite de zane, vrajitoare, dragoni si cavaleri neinfricati.

Intre 20-29 iunie 2014, legenda insulei Rhodos prinde viata intr-un Festival Medieval recunoscut in toata Europa, evenimentul de anul acesta incluzand excursii prin Orasul Vechi, o parada dragon cu muzica medievala si o zi "Evul Mediu" in castel, unde se organizeaza batalii cu sabiile, tir cu arcul, calarie si multe alte activitati competitionale.

Evenimentul isi pune amprenta si pe alte statiuni ale insulei, intoarcandu-te la perioada copilariei. In populara Lindos se organizeaza o petrecere medievala si focuri de tabara, in timp ce in Monolithos gasesti petreceri cu muzica live, mancare traditionala si tabere in care se spun povesti cu cavaleri. Cu toate acestea, principalul punct de interes este "Medieval Rose" din ...citeste mai departe despre "Rhodos da startul petrecerilor medievale (Galerie foto)" pe Ziare.com

#Rhodos petreceri medievale, #festival medieval Rhodos, #festival Medieval Rose Rhodos , #Stiri Vacanta