S-a lansat un trailer pentru sezonul 7 din Game of Thrones: Mister total (Video)

Vineri, 31 Martie 2017, ora 10:03
1182 citiri
S-a lansat un trailer pentru sezonul 7 din Game of Thrones: Mister total (Video)
Foto: Facebook/Game of Thrones

Tensiunea creste in randul fanilor "Game of Thrones", odata cu lansarea, joi, a unui trailer pentru cel de-al saptelea sezon al seriei, in care apar trei dintre personajele principale.

Clipul de 90 de secunde, intitulat "Long Walk", ii arata pe Cersei Lannister (Lena Headey), Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) si Jon Snow (Kit Harington), mergand hotarati, inainte de a se aseza pe cate un tron.

Camera se concentreaza apoi pe ochii celor trei actori, dupa care revine la fata lui Cersei, care sufla aerul rece din camera Tronului de Fier. Apoi imaginea sa dispare in cea a unui ochi de un albastru patrunzator al unui Umblator Alb, informeaza AFP.

Trailerul dezvaluie foarte putine despre noul sezon si a pus deja pe jar fanii pe retelele de socializare. De la lansarea sa in 2010, aceasta saga medievalo-fantastica a canalului HBO a obtinut 38 de premii Emmy, mai mult decat orice alt program de fictiune, si se bucura de o audienta estimata la 25 de milioane de persoane doar in Statele Unite.

Noul sezon, care va debuta la 16 iulie, ramane inconjurat de mister, fiind dezvaluit doar ca laureatul premiului Oscar Jim Broadbent s-a alaturat echipei, si ca artistul pop britanic Ed Sheeran va fi "guest star".

Citeste si Game of Thrones ajunge la final. Detalii despre ultimul sezon (Trailer) ...citeste mai departe despre "S-a lansat un trailer pentru sezonul 7 din Game of Thrones: Mister total (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Game of thrones trailer sezon 7, #Game of thrones sezon 7 video, #Game of thrones sezon 7 lansare, #Game of thrones detalii , #Stiri Vacanta