Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna, la Sala Palatului: S-au pus in vanzare si bilete mai ieftine!

Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 16:14
1337 citiri
Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna, la Sala Palatului: S-au pus in vanzare si bilete mai ieftine!

In doar cateva zile patrundem cu bucurie in mult asteptata perioada magica a cadourilor de Craciun. Pe aceasta cale, va invitam sa faceti un cadou muzical de exceptie celor dragi la concertul SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA, de pe data de 23 decembrie, de la Sala Palatului, mai ales acum cand am introdus o noua categorie de bilete, cea la pretul de 99 de lei un bilet.

Aceasta noua categorie poate fi gasita in sectoarele H, I, D, E, B SI C, incepand cu randul 25.

Va reamintim pe aceasta cale ca echipa de dans profesionist "Pas in doi" aduce un element de culoare in concertul SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA! Cinci perechi de dansatori, campioni in Romania si in strainatate, vor anima atmosfera si vor dansa pe acordurile compozitorului Johann Strauss.

"De 25 ani crestem generatii de dansatori de performanta, obtinand rezultate deosebite atat pe plan National cat si pe plan International. Tot ceea ce facem, facem cu pasiune si prin rezultatele si recomandarile pe care ...citeste mai departe despre "Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna, la Sala Palatului: S-au pus in vanzare si bilete mai ieftine!" pe Ziare.com

#Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna , #Stiri Vacanta