Strazi unice in lume. Pe care dintre ele te-ai plimba?

Luni, 10 Martie 2014, ora 11:58
1138 citiri
Strazi unice in lume. Pe care dintre ele te-ai plimba?
Foto: Oddee

Daca esti un orasean declarat, atunci e obligatoriu sa stii nu doar cele mai frumoase urbe din lume, ci si strazile unice de pe mapamond. Exista cateva care sunt atat de speciale, incat, fotografiate, pot servi oricand ca vederi.

Strada Albastra, din Chefchaouen, Maroc, este una dintre acestea. Dupa cum arata si denumirea, peretii cladirilor, usile, toate sunt albastre.

Chefchaouen a capatat aceasta culoare in anii '30, cand aici s-au refugiat evreii. Cum sunt destui turisti care isi fac drum pana aici, evita sa vizitezi orasul, daca vrei sa ai parte de liniste, din iulie pana in septembrie, te sfatuieste Oddee.

Centrul istoric al Barcelonei, Vila de Gracia, cea mai frumoasa suburbie a orasului, ar trebui sa se afle pe lista ta cu locuri de vizitat in Europa. Nu trebuie ocolite Gran de Gracia, Torrent de l'Olla si Travessera de Gracia, care freamata de viata si care descriu cel mai bine ...citeste mai departe despre "Strazi unice in lume (Galerie foto) - Pe cate le-ai bifat?" pe Ziare.com

#strazi unice lume poze, #strazi speciale mapamond foto, #strazi frumoase Europa poze , #Stiri Vacanta