Tabara pentru tati si copii: 1.000 lei, la Plaiul Foii

Sambata, 07 Ianuarie 2012, ora 12:39
2295 citiri
Tabara pentru tati si copii: 1.000 lei, la Plaiul Foii
Tabara pentru tati si copii

Tabara pentru tine si copiii tai este ocazia perfecta pentru a va consolida relatia, intr-o perioada in care volumul tau de munca te impiedica sa te apropii de familie. Trei zile la Plaiul Foii costa 1.000 de lei pentru fiecare familie cu copii intre 8 si 12 ani.

Daca vrei sa-ti sudezi relatia cu fiul sau fiica ta insa ai un program foarte incarcat, ia-ti liber intre 13 si 15 ianuarie pentru a participa la o tabara special conceputa pentru tati si copii, relateaza Evz.ro.

Pretul acesteia este de 1.000 de lei, iar activitatile sunt gandite de un psiholog si personalizate in functie de relatia voastra.

Plaiul Foii din judetul Brasov va deveni timp de trei zile scena unui spectacol mai putin obisnuit. Aici va avea loc o tabara in care accesul mamicilor este interzis, aceasta fiind conceputa special pentru a imbunatati relatiile dintre tati si copii.

Timp de trei zile, acestia vor petrece timp impreuna si vor lua parte la diverse activitati interactive de interior in outdoor.

Programul a fost conceput de un psiholog si include: drumetii, plimbari cu sania, concurs de oameni de zapada, competitie de constructii, jocuri in jurul focului de tabara, tiroliana, calarie, etc.

"De obicei, mamele sunt cele care petrec mai mult timp cu copiii, asa ca prin acest eveniment urmarim ca tatii sa se afle mai mult in preajma fiilor sau fiicelor lor. Toate activitatile pe care le-am gandit se vor face pe echipe tata-copii si sunt personallizate in functie de profilul lor, de relatia pe care o au si de ce le place de obicei sa faca impreuna", spune Mihai Rizan, organizator al taberei organizate la Plaiul Foii.

Tabara, organizata de compania de consultanta Vendax, se adreseaza copiilor de 8-12 ani, iar pretul pentru un adult si un copil este de 1.000 de lei (+TVA).

Avantajele unei tabere internaționale pentru copii
Avantajele unei tabere internaționale pentru copii
În calitate de părinte, poate v-ați pus de multe ori întrebarea – care este tabăra cea mai potrivită pentru fiul meu de 12 ani? Dar pentru fiica mea de 10 ani? Taberele pentru juniori sunt...
#tabara munte, #tabara copii, #tabara pret, #tabara romania, #tabara tati copii , #Stiri Vacanta