Teatrul Nottara si-a suspendat activitatea pe termen nedefinit

Marti, 24 Noiembrie 2015, ora 10:27
962 citiri
Teatrul Nottara si-a suspendat activitatea pe termen nedefinit
Foto: site Teatrul Nottara

Teatrul Nottara din Bucuresti si-a suspendat activitatea pe termen nedefinit ca urmare a intrarii in vigoare a legii care schimba conditiile desfasurarii de activitati in cladirile cu risc seismic ridicat.

Intr-un comunicat publicat pe site-ul teatrului Nottara, spectatorii sunt anuntati ca toate spectacolele si evenimentele programate in salile din Bulevardul Magheru sunt suspendate "pe termen nedefinit".

"Va asiguram de toata disponibilitatea noastra in legatura cu recuperarea sumelor de bani aferente biletelor vandute pana in acest moment, pentru spectacolele anulate. De asemenea, va asiguram ca teatrul a depus si va depune, la toate autoritatile competente, absolut toate diligentele necesare pentru rezolvarea de urgenta a acestei situatii, solicitand Primariei Municipiului Bucuresti, in subordinea careia ne aflam, inclusiv punerea la dispozitie a unui alt spatiu, in vederea sustinererii temporare a reprezentatiilor noastre", se arata in comunicatul semnat de conducerea ...citeste mai departe despre "Teatrul Nottara si-a suspendat activitatea pe termen nedefinit" pe Ziare.com

#teatru Nottara suspendat activitatea, #teatrul Nottara suspendat risc seismic , #Stiri Vacanta