Top accesorii de picnic ce nu trebuie sa-ti lipseasca

Miercuri, 01 Mai 2013, ora 00:00
4356 citiri
Top accesorii de picnic ce nu trebuie sa-ti lipseasca

Transforma traditionalul picnic de 1 Mai intr-o experienta deosebita, cu ajutorul accesoriilor de lux, care iti vor spori confortul si vor atrage privirile tuturor celor din jur.

Business24 iti prezinta cele mai potrivite accesorii pentru o zi libera la firul ierbii, impreuna cu partenerul, prietenii sau familia.

Picnic Plus Largo Basket - Picnic & Beyond

Daca tanjesti la intalnire romantica, acompaniata de un vin nobil, o branza frantuzeasca si o panorama verde cosul de picnic din nuiele, pentru doua persoane, nu poate decat sa sporeasca atmosfera intima.

Cochet si cu un aer vintage, cosul se dovedeste foarte spatios. In pretul de 52 de euro, sunt incluse pahare pentru vin si un tirbuson, servetele, farfurii si tacamuri pentru doua persoane. Vinul are, de asemenea, un spatiu rezervat.

Masa portabila din lemn - Picnic at Ascot

Brandul californian Picnic at Ascot a revolutionat, acum doua decenii, notiunea de picnic, cu ajutorul accesoriilor care combina stilul cu inovatia.

Masa portabila din lemn pentru patru persoane, in valoare de 108 euro, beneficiaza de un cadru din aluminiu, care ii confera trainicie. Cantareste 12,7 kg si poate sustine 362 de kg.

Stadium Seat Tote with Blanket - Picnic at Ascot

Scaunul pliabil pentru picnic cu paturica inclusa reprezinta un accesoriu ingenios, care iti asigura confortul in mijlocul naturii, pentru pretul de 40 de euro.

Toate produsele prezentate de Business24 pot fi achizitionate online, pe PicnicWorld.net. Site-ul asigura transport contra cost, inclusiv in Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#accesorii picnic, #accesorii de lux picnic, #cos picnic, #masa pentru picnic , #Stiri Vacanta