Tu ce faci in weekend? Bucuresti: Filme la gradina si plimbare pe urmele regilor

Vineri, 24 Iulie 2015, ora 08:36
1157 citiri
Tu ce faci in weekend? Bucuresti: Filme la gradina si plimbare pe urmele regilor
Foto: ShortsUP

Incepe weekendul. Bucurestenii care nu pleaca la munte sau la mare se pot distra si in Capitala, unde sunt organizate mai multe manifestari cultural-artistice.

Vineri si sambata, publicul este invitat la marele picnic ShortsUP, aflat la cea de-a doua editie. Doua seri de evadare cu filme scurte, muzica si jocuri la Gradina Botanica Bucuresti, anunta organizatorii intr-un comunicat.

Startul se da la ora 18:00, iar filmele incep de la 21:30, respectiv 22.00 in seara de sambata.

Opt scurtmetraje premiate concureaza pentru titlul de cel mai bun film in competitia ShortsUP Audience Award. Spectatorii le vor vedea asezati pe paturi, la racoarea gradinii.

Programul de vineri vine cu "Mythopolis" (Polonia, 2013), o comedie animata in care personaje legendare din mitologia greaca sunt nevoite sa-si rezolve problemele in lumea prea complicata de azi.

Sambata, cantitatea de comedie creste semnificativ cu "Pistolar" (SUA, 2014), un western modern despre pericolul onestitatii ...citeste mai departe despre "Tu ce faci in weekend? Bucuresti: Filme la gradina si plimbare pe urmele regilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#marele picnic ShortsUP filme, #filme Gradina Botanica Bucuresti, #vizita muzeu Palatul Regal , #Stiri Vacanta