Vacanta bahica: Cat costa si ce presupune o vizita la o crama din Romania

Joi, 04 August 2016, ora 08:36
1443 citiri
Vacanta bahica: Cat costa si ce presupune o vizita la o crama din Romania
Foto: Arhiva Ziare.com

Turismul viticol s-a dezvoltat puternic in ultimii ani, iar in prezent 60 de crame din Romania, dintr-un total de peste 140 de crame care produc vin imbuteliat, pot primi turisti in vizita pentru a le prezenta vinurile si podgoriile.

Pretul mediu pentru o vizita la crama este aproximativ 50 lei de persoana in care sunt incluse cinci vinuri, apa si gustari, arata o analiza realizata de ReVino.ro si CrameRomania.ro.

"Excursiile la crame pot fi realizate pe tot parcursul anului, dar cele mai propice perioade sunt intre aprilie si noiembrie", precizeaza autorii analizei.

La vizitele ghidate in crame, turistilor le sunt prezentate procesele tehnologice, degusta intre trei si sapte vinuri si viziteaza via.

In ceea ce priveste capacitatea de cazare, la o crama pot fi cazate intre doua si pana la 55 persoane, dar exista si crame unde turistii nu pot ramane peste noapte.

"In ultimii ani observam ca din ce in ce mai multe persoane aleg sa isi petreaca timpul liber vizitand crame. ...citeste mai departe despre "Vacanta bahica: Cat costa si ce presupune o vizita la o crama din Romania" pe Ziare.com

#vacanta crama, #turism viticol, #vizita crama preturi , #Stiri Vacanta