Vacanta in Thassos! Cat costa distractiile pe apa, cu copiii

Luni, 21 Iulie 2014, ora 16:12
1481 citiri
Vacanta in Thassos! Cat costa distractiile pe apa, cu copiii

Am intrat oficial in sezonul turistic de vara! Copiii au luat vacanta, iar parintii se gandesc deja la un sejur pe malul marii. Cea mai la indemana destinatie: Grecia.

Iar cea mai populara insula: Thassos! Aflata in golful Kavala, Thassos este foarte aproape de Grecia continentala (8 km) si atrage cu un litoral generos, ce inconjoara Muntele Ipsarion, de aproape 1.127 m inaltime. Aici, copiii nu au timp de plictiseala, iar tu iti vei gasi oaza de relaxare in adevaratul sens al cuvantului.

Unde mai pui ca si ofertele de vacanta sunt tentante, in special in sectorul low-cost reprezentat de Europa Travel. Asa ca, arunca un ochi pe oferte, alegeti-o pe cea mai convenabila si hai in vacanta! Iata cate te-ar costa distractiile pe ape impreuna cu copiii, in insula Thassos:

Caiac sau canoe

Sunt distractive si competitionale. Va puteti lua la intrecere spre largul marii sau poti alege un tur organizat cu caiacul. Pretul de inchiriere al unui caiac/canoe este de aproximativ 7 ...citeste mai departe despre "Vacanta in Thassos! Cat costa distractiile pe apa, cu copiii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#oferte turism Thassos Europa Travel, #vacanta Thassos Europa Travel, #oferte turism Europa Travel, #Thassos Europa Travel , #Stiri Vacanta