Valea Prahovei de 1 Decembrie, mai scumpa decat Bulgaria, Ungaria sau Slovenia

Vineri, 23 Noiembrie 2012, ora 12:58
1735 citiri
Valea Prahovei de 1 Decembrie, mai scumpa decat Bulgaria, Ungaria sau Slovenia

Turistii care in minivacanta de 1 Decembrie aleg Valea Prahovei se pot caza la preturi comparabile cu cele din Ungaria sau Slovenia, pornind de la 320 de lei trei nopti la un hotel din Busteni.

La Bran, doua nopti de cazare la pensiune costa 275 de lei. In Bucovina sau Sibiu, ofertele sunt putine.

Unii hotelierii din statiunile de pe Valea Prahovei au pregatit pachete turistice speciale pentru minivacanta de 1 Decembrie, preturile acestora fiind comparabile sau chiar mai mari decat ofertele similare ale hotelierilor din Bulgaria, Ungaria sau Slovenia.

La Azuga, un pachet turistic de 1 Decembrie la un hotel de trei stele in perioada 30 noiembrie - 3 decembrie costa 299 de lei de persoana. Pachetul include trei nopti de cazare cu demi-pensiune, iar ca facilitati turistii care aleg aceasta oferta beneficiaza de acces gratuit la sauna si plimbare cu telegondola.

261 de lei, pentru trei zile la Busteni

Cel mai cunoscut hotel de trei stele din statiunea Busteni a pregatit pentru minivacanta de 1 Decembrie un pachet turistic care costa 261 de lei de persoana, de acesti bani turistii urmand sa fie cazati trei nopti intr-o camera dubla standard cu nivel de doua stele si vor avea micul dejun si taxa de statiune incluse.

Si hotelierii din Sinaia au pregatit oferte speciale pentru aceasta perioada. Pachetul turistic cu trei nopti de cazare la un hotel de trei stele in camera dubla standard cu mic dejun inclus in perioada 30 noiembrie - 3 decembrie are preturi incepand de la 320 de lei de persoana, conform ofertelor operatorilor de turism.

Niciuna dintre ofertele hotelierilor de pe Valea Prahovei nu include transport, asigurare medicala sau alte facilitati decat cele mentionate in oferta.

Din punctul de vedere al costurilor, ofertele hotelierilor de pe Valea Prahovei sunt comparabile sau chiar mai scumpe decat cele ale hotelierilor din strainatate.

Ofertele din Bulgaria incep de la 65 de euro

Astfel, minivacanta de 1 Decembrie in Bulgaria, la un hotel de trei stele din localitatea Bansko costa 65 de euro de persoana, cu mic dejun inclus si fara transport.

Pentru 99 de euro de persoana, romanii pot alege pachete turistice de 1 Decembrie la un hotel de trei stele din Ljublijana, Slovenia, sau la un hotel de patru stele din Buapesta, Ungaria. Ambele oferte turistice sunt valabile incepand cu 1 decembrie pana la jumatatea lunii si includ trei, respectiv patru nopti de cazare cu mic dejun, transport cu autocarul si taxa locala.

Cativa hotelieri din Poiana Brasov au pregatit oferte pentru cei care vor sa sarbatoreasca 1 Decembrie la un hotel sau intr-o pensiune, dar si pentru turistii care poarta numele Sfantului Andrei, constand in reduceri la restaurant si la cazare.

Astfel, la un hotel de patru stele oferta speciala "Sf. Andrei & 1 Decembrie 2012" consta intr-un pachet de doua nopti la pretul de 440 lei pe camera, iar cei care poarta numele Sfantului Andrei au o reducere de 25 la suta in perioada 30 noiembrie - 1 decembrie la restaurantul hotelului.

Stai trei nopti, platesti doua

Un alt hotel de patru stele din Poiana vine cu oferta "stai trei nopti platesti doar doua", cu preturi pornind de la 120 de euro de persoana/pachet-loc in apartament executive 4 persoane pana la 191 euro/persoana/pachet-loc in apartament junior 2 persoane. Pachetul include trei nopti de cazare, mic dejun, cina romaneasca pe 1 Decembrie cu preparate traditionale si program folcloric, acces liber la piscina, sauna, fitness, petrecere pentru copii si 10 la suta discount la terapii SPA.

La o pensiune de doua stele din Bran, pretul este de 275 de lei de persoana pentru doua nopti de cazare si demipensiune, iar in Moeciu la un hotel de trei stele un pachet costa intre 525 si 643 de lei, in functie de tipul camerei. In pachet sunt incluse doua nopti de cazare, micul dejun, iar in zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie este pregatit si un foc de tabara unde se serveste vin fiert din partea casei.

La Cheile Gardinstei, Fundata, preturile pentru perioada 30 noiembrie - 2 decembrie pornesc de la 140 de lei pe noapte camera dubla la o pensiune de doua stele, pana la 400 de lei pe noapte pentru un apartament intr-o vila de trei stele.

Minivacanta de 1 Decembrie costa minim 288 de lei in Predeal

La Predeal, minivacanta de 1 Decembrie la un hotel de trei stele costa 288 de lei de persoana. Pachetul turistic scos la vanzare prin agentiile de turism include trei nopti de cazare in perioada 30 noiembrie - 3 decembrie, mic dejun, acces la sala de fitness a hotelului si internet wireless. Ca bonus, oaspetii care aleg acest pachet turistic primesc o sticla de vin, dar si zece la suta reducere daca iau masa la restaurantul hotelului.

Pentru "turistii de afaceri", dar si pentru persoanele care viziteaza municipiul Brasov oferta pentru perioada 30 noiembrie - 3 decembrie la o pensiune de trei stele este de 165 de lei pe noapte camera single si 231 de lei pe noapte in apartament cu mic dejun inclus, iar la un hotel de patru stele din Brasov preturile pornesc de la 231 lei pe noapte camera single, pana la 350 de lei pe noapte pentru un apartament.

#1 decembrie, #vacanta munte, #vacanta romania, #valea prahovei, #vacanta 1 decembie , #Stiri Vacanta