Viata adevarata din Transilvania a castigat un concurs The Telegraph

Marti, 22 Martie 2016, ora 09:45
1290 citiri
Viata adevarata din Transilvania a castigat un concurs The Telegraph
Foto: Facebook/In Transylvania

Britanicul Jonathan Scott-Smith este castigatorul unui concurs al publicatiei The Telegraph, acesta fiind premiat cu 200 de lire sterline pentru un eseu ce are in centru comunitatea rurala din Transilvania.

Autorul povestirii evoca o vizita in satul Atia, mentionand ca nu a fost prima sa calatorie in Transilvania. "Mai fusesem acolo cu un an inainte si in decurs de cinci minute de la sosirea mea eram deja invitat la o cafea de o femeie in varsta si de sotul ei, ambii fermieri care isi mulgeau cele trei vaci cu mana", povesteste el pentru The Telegraph.

Desi mentioneaza faptul ca nici gazdele sale nu-i cunoasteau limba, nici el pe a lor, "am sfarsit stand cu ei cinci zile", scrie Jonathan Scott-Smith, catalogand ospitalitatea gazdelor sale ca fiind "coplesitoare".

Citeste mai departe despre "Viata adevarata din Transilvania a castigat un concurs The Telegraph: A aparut din senin o sticla cu vin. Era 10 dimineata" pe Ziare.com.

#vacanta Transilvania The Telegraph, #Atia Transilvania The Telegraph, #consurs povestiri vacanta Telegraph Transilvania, #straini Transilvania impresii , #Stiri Vacanta