Zeci de spectacole saptamana aceasta, in Capitala. Incepe Festivalul Bucurestii lui Caragiale

Luni, 28 August 2017, ora 11:12
1102 citiri
Zeci de spectacole saptamana aceasta, in Capitala. Incepe Festivalul Bucurestii lui Caragiale
Foto: Primaria Capitalei

Capitala va fi timp de o saptamana gazda a zeci de spectacole. Luni incepe Festivalul Bucuresii lui Caragiale, ajuns la cea de-a VI-a editie si care se va incheia duminica.

Practic, timp de 7 zile vor avea loc 14 spectacole de teatru prezentate de teatre din Capitala si din tara, 9 concerte, 25 de ateliere, 2 expozitii, demonstratii si activitati pentru copii.

"Cea mai veche gradina a Capitalei - Parcul Cismigiu devine loc de intalnire pentru nu mai putin de 330 de actori, muzicieni, acrobati si artisti plastici care recreeaza, timp de o saptamana, un fragment din universul Bucurestilor de altadata", anunta Primaria Capitalei intr-un comunicat remis Ziare.com.

Vor fi piese de teatru puse in scena de actori de la Teatrul Masca, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Mignon, Teatrul de Nord - Satu Mare, Teatrul Arte dell'Anima, Teatrul Tony Bulandra - Targoviste si Compania tais - Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca.

Daca serile sunt dedicate pieselor de teatru si concertelor, diminetile sunt prilej de bucurie pentru publicul de varsta mica. La Scena mica din Cismigiu au loc zilnic, intre orele 10:00 si 13:00, numeroase activitati pentru copii: spectacole de teatru (Teatrul Excelsior, Teatrul de Animatie Tandarica, Opera Comica pentru Copii), spectacole de ventrilocie (Crina Zvoboda), cu papusi (Ana Craciun-Lambru) si baloane uriase (Claudia Stroe), jonglerii si acrobatii (Circ & Variete Globus Bucuresti), momente de improvizatie si concerte sustinute de coruri de copii din programul Cantus Mundi.

Intrarea la toate evenimentele este libera.

Vezi aici programul zilnic al festivalului

A.G. ...citeste mai departe despre "Zeci de spectacole saptamana aceasta, in Capitala. Incepe Festivalul Bucurestii lui Caragiale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bucurestii lui Caragiale, #Festival Bucurestii lui Caragiale , #Stiri Vacanta