Zmeura de aur: Batman v Superman si un film anti-Hillary Clinton sunt cele mai proaste din 2016

Sambata, 25 Februarie 2017, ora 20:14
1305 citiri
Zmeura de aur: Batman v Superman si un film anti-Hillary Clinton sunt cele mai proaste din 2016
Foto: IMDB

Lungmetrajul "Batman v Superman: Dawn of Justice" si un documentar care o critica pe Hillary Clinton, candidata Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, intitulat "Hillary's America", au castigat fiecare patru trofee, sambata, la Los Angeles, la gala premiilor Zmeura de aur, distinctii ce recompenseaza cele mai slabe prestatii actoricesti si filme din anul precedent, informeaza Reuters.

Documentarul despre Hillary Clinton, al carui titlu complet este "Hillary's America: The Secret History of the Democratic Party", regizat de Dinesh D'Souza, a fost desemnat cel mai prost film al anului 2016.

Dinesh D'Souza, un comentator conservator si autor de bestselleruri, a fost desemnat "cel mai prost actor" - pentru rolul de narator al acestui documentar - si "cel mai prost regizor", alaturi de Bruce Schooley.

Trofeul aferent categoriei "cea mai proasta actrita" a fost castigat de Rebekah Turner, care o interpreteaza pe Hillary Clinton in acest film.

Filmul "Hillary's America: The Secret History of the Democratic Party" a avut incasari modeste - 13 milioane de dolari - in box office-ul din America de Nord.

Premiile Zmeura de aur au fost atribuite sambata dupa-amiaza in Hollywood, intr-o ceremonie online, la finalul unui sezon cinematografic marcat de numeroase discursuri inflacarate si de proteste fata de politicile si comportamentul presedintelui american Donald Trump. Sezonul premiilor cinematografic va culmina si se va incheia duminica seara, odata cu decernarea premiilor Oscar.

Sambata, la gala Zmeura de aur, lungmetrajul "Batman v Superman: Dawn of Justice" a castigat tot patru trofee, impunandu-se la categoriile "cel mai prost actor in rol secundar" (Jesse Eisenberg), "cel mai prost scenariu", "cea mai proasta combinatie de actori pe marele ecran" (Ben Affleck si Henry Cavill) si "cel mai prost remake, rip-off sau sequel".

Trofeul Razzie Redeemer, atribuit un artist care a "castigat" in trecut Zmeura de Aur, dar care a reusit sa evolueze si sa isi amelioreze performantele artistice, a revenit in acest an starului Mel Gibson, gratie filmului sau "Hacksaw Ridge".

Aceasta pelicula a primit sase nominalizari la premiile Oscar, inclusiv la categoria "cel mai bun regizor" (Mel Gibson).

Premiile Zmeura de aur sunt decernate in urma voturilor exprimate online de cei 1.014 membri ai Golden Raspberry Award Foundation. Aceste premii, infiintate in 1981 de John J. B. Wilson, parodiaza premiile Oscar si ironizeaza cele mai ...citeste mai departe despre "Zmeura de aur: Batman v Superman si un film anti-Hillary Clinton sunt cele mai proaste din 2016" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#zmeura aur 2017, #cele mai proaste filme 2016 , #Stiri Vacanta