Accesorii de vacanta: Relaxeaza-te pe salteaua cu piscina interioara!

Sambata, 23 Februarie 2013, ora 00:00
3458 citiri
Accesorii de vacanta: Relaxeaza-te pe salteaua cu piscina interioara!
Foto: parrluxe.com

Iti place sa te relaxezi in barca sau in iaht, in mijlocul marii, sa uiti de agitatie si de pe tot ceea ce inseamna "pamant"?

Atunci trebuie sa o faci ca la carte: ai nevoie de o saltea suficient de spatioasa, cu loc pentru plaja, piscina "interioara" cu plasa protectoare, acoperis impotriva soarelui puternic si care se poate asambla in 15 minute.

Business24 iti recomanda Sea Cabana, o saltea speciala pe care ti-o poti personaliza dupa dorintele tale: poate sa aiba baza complet dedicata relaxarii la soare sau o piscina incorporata si spatiu pentru plaja.

Ea poate fi acoperita si poate fi dotata cu detalii pe care le ceri chiar tu: de la suport pentru cuburi de gheata, acoperis mobl din otel si pana la piscina proprie cu sau fara plasa.

"Sea Cabana nu are nevoie sa fie inregistrata, nefiind nici o barca nici un iaht. Poate fi tractata la viteze mici, poate pluti independenta si poate, in acelasi timp, sa fie dezasamblata peste noapte", a explicat, pentru Business24, Jeffrey Patcher, presedintele ParrLuxe, compania producatoare.

Foto: parrluxe.com

Intr-adevar, aceasta saltea gazduieste pana la 20 de persoane, iar asamblarea ei se face in 15 minute. In cazul in care nu iti face placere sa te intalnesti cu meduzele si creaturile din apa, poti alege ca salteaua ta sa aiba piscina "interioara" cu plasa speciala, astfel incat sa te balacesti fara niciun fel de grija.

Foto: parrluxe.com

Ea poate avea doua scari, una de acces in apa marii, si un de acces in "piscina interiara", ambele din otel inoxidabil si lem de tec.

Foto: parrluxe.com

Pretul pentru o astfel de saltea variaza intre 40.000 de dolari si 65.000 de dolari, ne-a explicat Jeffrey Patcher, insa investitia merita facuta, daca te gandesti la valoarea unui iaht si costurile de intretinere, inregistrare sau transport.

Foto: parrluxe.com

"Produsele noastre sunt realizate in Italia si pot fi livrate oriunde in lume in aproximativ patru saptamani de la depunerea comenzii, in functie de personalizari", a completat acesta.

Foto: parrluxe.com

Daca vrei si tu sa iti comanzi o astfel de saltea personalizata, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul companiei si sa urmaresti indicatiile de la sectiunea "informatii".

#saltea piscina interioara, #saltea Sea Cabana, #accesorii vacanta , #Top luxury