Aircruise la Marele Canion. Incearca o altfel de croaziera

Sambata, 29 Septembrie 2012, ora 00:00
6970 citiri
Aircruise la Marele Canion. Incearca o altfel de croaziera
Foto: yabbedoo

Admira Marele Canion dintr-un avion sau un elicopter privat, pentru un plus de culoare in urmatoarea vacanta. Apusul in aceasta zona este cu adevarat spectaculos, iar daca te plimbi cu o aeronava privata ai avantajul de a opri in orice loc sa admiri in liniste privelistea de la 1.100 de metri intaltime.

Daca ti-ai dorit mereu un "road trip" in Statele Unite, un avion privat te va ajuta sa ajungi rapid si placut la cele mai importante atractii turistice.

O astfel de croaziera iti asigura opt nopti la diferite hoteluri de patru stele, zbor cu avionul privat pentru maxim patru persoane si transfer intre aeroport si hotel cu limuzina.

Croaziera incepe din la Los Angeles, Beverly Hills si te va duce pana in Monterey, Big Sur, San Francisco, Las Vegas si inapoi.

La fiecare destinatie vei avea cate un obiectiv pe care nu il poti rata, precum Carmel Valley Wine Tour, calatoria cu vaporul pana la insula Alcatraz sau deplasarea cu elicopterul deasupra Marelui Canion.

De ce aircruise?

Foto: US-nature.com

Croaziera cu avionul te scuteste de cozile interminabile de la aeroport, prin transferuri pana la scara avionului si la intrarea in hotel. In cele noua zile de sedere ai propriul tau hamal si vei ateriza doar pe aeroporturi private.

In plus, vei servi micul dejun la bordul avionului privat in fiecare dimineata a croazierei tale. Nici cina nu este mai prejos, iti promit organizatorii, care au ales "cele mai renumite restaurante", special pentru tine.

Cat costa croaziera cu avionul privat?

Foto: thinkprogress.org

Pretul unei astfel de croaziere porneste de la 15.199 de euro de persoana, daca iti programezi vacanta intre 11 noiembrie 2013 si 30 aprilie 2013, sustin oficialii Perfect Tour, o agentie de turism care iti pune la dispozitie o astfel de vacanta.

In acest pret nu este inclus zborul dinspre si inspre Romania, dar nici eventualele activitati pe care le alegi pe loc. Zborul cu elicopterul desupra Marelui Canion, spre exemplu, costa 1.930 de dolari.

Un bilet de avion tur-retur in ianuarie, bunaoara, costa 760 de euro de persoana, potrivit Perfect Tour, care iti promite sa se ocupe si de viza ta pentru SUA, daca vrei o astfel de vacanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta SUA, #croaziera state, #croaziera avion privat , #Top luxury