Autorulota de cinci stele: Ia-ti casa de lux cu tine in vacanta

Sambata, 12 Mai 2012, ora 00:00
35391 citiri
Autorulota de cinci stele: Ia-ti casa de lux cu tine in vacanta

Autorulota este combinatia ideala de stil, eleganta si confort, tot ce ai nevoie pentru zilele linistite de concediu, alaturi de cei dragi. Cu o autorulota de lux ai tot confortul unui hotel de cinci stele si un motor puternic, care iti satisfac orice capriciu la drum lung.

Autorulota iti ofera libertate mult mai mare decat o simpla rulota, unde nimeni nu are voie sa stea in timpul mersului. In autorulota copiii se pot juca, autorulota iti da cu adevarat senzatia ca pleci in vacanta si, in plus, autorulota este partenerul perfect pentru circuitele tale in Romania sau in Europa.

Mai mult decat atat, autorulota poate fi condusa exact ca o masina normala, cu un permis categoria B si te scuteste de disconfortul de a aranja si a trage o rulota dupa tine.

Roller Team Granduca, spre exemplu, este un model de autorulote de lux dotate cu ABS, servodirectie, computer de bord, airbag dublu, geamuri electrice si inchidere centralizata cu telecomanda. In interior ai rezervor de apa, boiler, frigider aragaz si paturi dispuse in diferite configuratii.

Baia este complet echipata, iar iluminatul este asigurat de spoturi luminoase 12 V, o instalatie electrica 220 V si transformator electric de la 220 CA la 12 CC.

La toate aceste dotari poti adauga diferite optiuni, de la suport de biciclete pana la camera pentru mers inapoi.

"Autorulotele Roller Team Granduca sunt autorulote exceptie, cu un temperament iesit din comun, care ofera o combinatie magnifica intre stil, eleganta si confort", sustine Nicolae Oiesdean, manager al companiei RomCaravan, importator al rulotelor si autorulotelor Hobby in Romania.

Echipate ca un hotel de 5 stele, au o tinuta de drum excelenta, care atrage atentia oricui. Linia armonioasa, spatiul mare de depozitare, nivelul ridicat de confort combinat cu tehnologia vehiculelor moderne, it asigura cel mai inalte standarde privind securitatea, confortul si utilitatea.

Gama variata, de diferite dimensiuni si motorizari, ofera locuri de dormit pentru pana la sapte persoane, la preturi care pornesc de la 35000 de euro (fara TVA ).

Sunt autorulote de lux, fara compromisuri, oferindu-ti libertate deplina in calatorii, indiferent de anotimp.

"Autorulotele sunt in special pentru oameni care isi propun sa faca un circuit: cand stai doua zile intr-un loc, trei zile in altul... Dar nu este o chestie stationara, pentru o perioada mai lunga de timp", sustine Nicolae Oiesdean.

Acesta sustine ca autorulotele au un succes mai mare decat rulotele in Romania, tocmai de aceea a infiintat un sistem "buyback".

"Clientii care isi permit, dupa doi sau trei ani de zile vin si schimba rulota cu o autorulota. E un serviciu pe care il facem in sistem de buyback: rulota vanduta de noi este adusa inapoi si tot noi le vindem autorulota", explica managerul RomCaravan.

#autorulota lux, #masina vacanta autorulota, #autorulota confort , #Top luxury