Calatoresti mult cu avionul? La Abu Dhabi poti face o escala pentru somn

Sambata, 11 Mai 2013, ora 00:00
2272 citiri
Calatoresti mult cu avionul? La Abu Dhabi poti face o escala pentru somn

Drumurile lungi cu avionul pot avea acum o pauza de somn, daca in drumul tau ai escala la Abu Dhabi. Abu Dhabi Airports Company (ADAC) a anuntat recent o premiera exclusivista: fotoliile "GoSleep" in care poti dormi chiar in Abu Dhabi International Airport (AUH).

Te poti odihni in liniste si intimitate in aeroport, chiar daca pleci sau aterizezi acolo, nu doar daca esti in trecere, spun reprezentantii companiei intr-un comunicat pe siteul ADAC.

Cu un design special, aceste fotolii pentru dormit sunt usor de manevrat si au o usa glisanta care te izoleaza de zgomot, lumina sau aglomeratie. Dupa o perioada de proba, fotoliile vor fi actualizate cu acces la Internet, vor include si spatiu de depozitare securizat pentru bagaje si alte obiecte de valoare si iti va permite sa iti incarci laptopul, telefonul si alte dispozitive electronice. Costul pentru aceste fotolii este de 45 de dirham (echivalentul a 12,25 de dolari sau 40,49 de lei) pe ora si poti plati folosind cardul de credit.

Foto: ibitimes.com

Compania are zece astfel de fotolii speciale instalate in Terminalul 3 si in Al Dhabi Lounge, in Terminalul 1, si urmeaza sa mai primeasca inca alte 35 de fotolii "GoSleep" anul acesta.

"Instalarea acestor fotolii subliniaza inca o data dedicarea companiei ASAC catre cele mai noi tehologii si dorinta de a se asigura ca pasagerii au parte de cele mai bune experiente in timp ce viziteaza Aeroportul din Abu Dhabi", a declarat Mohammed Al Bulooki, Chief Commercial Officer al ADAC, intr-un comunicat oficial de presa.

#escala Abu Dhabi, #somn Abu Dhabi, #Aeroport Abu Dhabi fotolii dormit , #Top luxury