Croaziera in Asia: Unde iti petreci vacanta de iarna?

Sambata, 22 Septembrie 2012, ora 00:00
3875 citiri
Croaziera in Asia: Unde iti petreci vacanta de iarna?
Sursa: easylanguages.com

O croaziera exotica, care sa te duca in toate punctele importante ale Asiei, cel putin din punct de vedere turistic, te va relaxa cu siguranta si iti va satisface deopotriva nevoia de cunoastere a civilizatiei asiatice.

Singapore, Lombok, Komodo sau Phuket sunt doar cateva dintre obiectivele pe care le poti vedea cu aceasta ocazie, dintr-un vas de lux ce echivaleaza cu un complex de cinci stele.

In cazul in care iti planuiesti vacanta de iarna, trebuie sa stii ca ruta, ce poarta numele "perlele Asiei", acopera Asia de Sud-Est pe parcursul a 14 nopti. Aici ai de ales dintre croaziera cu plecare pe 6 ianuarie 2013, si cea cu plecare din 20 ianuarie 2013.

Sursa: worldtourism.com

Temperaturile vor fi deosebit de placute atunci, te asigura organizatorii.

"Decembrie si ianuarie sunt cele mai 'reci' luni la Singapore, spre exemplu, unde media este de 30 de grade. In aceasta perioada ploile pot fi frecvente, dar de scurta durata", a declarat Flavius Jeican, reprezentantul Voyagers Club.

Sursa: tripadvisor.com

Nici in perioada de navigare intre punctele de ancorare nu te vei plictisi: pe nava vei gasi un teatru, doua restaurante, un cazino, un cinematograf si un centru de conferinta, o biblioteca, o fonoteca si multe alte zone care iti vor acapara atentia.

Preturile variaza in functie de data la care pleci, dar si in functie de camera in care preferi sa te cazezi.

Sursa: Voyagers Club

Daca alegi croaziera din 6 ianuarie, o camera in cabina interioara te va costa 1.374 de euro de persoana, in timp ce o cabina cu balcon va costa 1.858 de euro de persoana.

Tot atunci poti rezerva un apartament Penthouse, cu o sprafata de 133 de metri patrati si un balcon cu 102 de metri patrati, ce dispune, printre altele, de un foaier, de un pian, un spatiu dedicat valetului, lumini si sisteme de securitate, dar si un balcon cu jaccuzi si propriul bar. Pretul sau in aceasta vacanta este de 3.048 de euro de persoana.

Sursa:Voyagers Club

La croaziera din 20 ianuarie tariful creste pana la 1.374 de euro de persoana in camera simpla din interior, cabina exterioara costa 1.583 de euro de persoana, cea cu balcon isi pastreaza pretul de 1.858 euro de persoana, in timp ce tariful pentru cazarea in apartament creste pana la 3.387 de euro.

Aceste preturi nu includ transportul, mentioneaza reprezentantul Voyagers Club.

"Biletul de avion Bucuresti-Singapore nu este inclus in tarif. Tariful acestuia variaza in functie de data la care este cumparat, de aceea ne sfatuim clientii sa faca rezervarile din timp. Astfel se pot economisi sume importante de bani", sustine Flavius Jeican.

#vacanta iarna, #croaziera Asia, #vacanta Asia, #destinatii vacanta croaziera , #Top luxury