Desroches Island: Relaxeaza-te in propriul tau paradis tropical

Sambata, 11 August 2012, ora 00:00
3642 citiri
Desroches Island: Relaxeaza-te in propriul tau paradis tropical

Desroches Island este o insula privata din Seychelles, in Arhipelagul Amirantes, fiind considerata una dintre cele mai pure insule din ziua de astazi. In Desroches te poti bucura de complexuri de lux, de plimbari cu bicicleta prin jungla, dar si de aventuri unice, sub apa.

Insula este ideala sa privesti natura si un refugiu perfect, fie ca esti in cautarea unei vacante de relaxare sau, din contra, una plina de aventura.

Desroches se afla la 230 de kilometri distanta la sud-est de insula Mahe si cea mai estica insula din arhipelag. Are sase kilometri lungime si 1,5 kilometri latime. Este inconjurata de 14 kilometri de plaje cu nisip alb si are cea mai mare suprafata acoperita de cocotieri din Seychelles.

Mai mult decat atat, este inconjurata de 70 de kilometri de recif colorat, perfect pentru explorari subacvatice.

Aici vei face snorkeling cu ghid, poti face kayak desupra coralilor si windsurfing pe ape transparente. In plus, Desroches este considerata una dintre cele mai bune zone pentru scufundari din oceanul Indian.

Pe uscat poti explora insula pe bicicleta, ajungand pana pe cele mai pustii plaje din nordul insulei. Vei intalni trasee speciale pentru bicicleta prin intreaga jungla de pe insula, dar si terenuri de tenis sau piscine.

Daca iti doresti o vacanta doar de relaxare, te poti destinde cu tratamente spa, masaje dar si croaziere private de unde poti admira apusul si poti vedea insula dintr-un alt unghi, cu adevarat impresionant.

Unde te cazezi in Desroches Island?

Oficialii Perfect Tour iti propun o cazare la Desroches Island Lodge, un complex cu 10 bungalow-uri duble, in mijlocul gradinilor luxuriante, la doar cativa pasi de ocean. Pretul pentru o camera porneste de la 506 euro de persoana pe noapte cu toate serviciile incluse.

In cadrul complexului te poti relaxa in lounge sau poti juca biliard in barul in aer liber.

Cum ajungi aici?

Pentru deplasarea cu avionul ai trei variante, sustine Sorin Vaduvoiu, directorul general al agentiei de turism Perfect Tour.

Toate variantele presupun transportul prin companiile Tarom si Emirates, dar difera in functie de data in care ti-ai planificat vacanta.

Daca planuiesti plecarea pe 16 septembrie, ai varianta Bucuresti, Otopeni - Frankfurt, Germania; Frankfurt, Germania - Dubai, Emiratele Arabe Unite; Dubai, Emiratele Arabe Unite - Insula Mahe, Seychelles, un zbor care dureaza 20 de ore si 35 de minute.

Pentru intoarcere in 26 septembrie, vei avea un zbor de 31 de ore si 10 minute, pe ruta: Insula Mahe, Seychelles - Dubai, Emiratele Arabe Unite; Dubai, Emiratele Arabe Unite - Munchen, Germania (cu o noapte in Munchen); Munchen, Germania - Bucuresti, Otopeni.

Pretul unui bilet la Economy class este de 915 euro de persoana, cu taxe de aeroport incluse, in limita locurilor disponibile.

A doua varianta este cu plecare pe 20 septembrie si intoarcere pe 30 septembrie.

La plecare, ai ruta Bucuresti, Otopeni - Munchen, Germania; Munchen, Germania - Dubai, Emiratele Arabe Unite; Dubai, Emiratele Arabe Unite - Insula Mahe, Seychelles, care va dura 21 de ore si 20 de minute.

Drumul la intoarcere va fi pe ruta Insula Mahe, Seychelles - Dubai, Emiratele Arabe Unite; Dubai, Emiratele Arabe Unite - Munchen, Germania (cu o noapte in Munchen); Munchen, Germania - Bucuresti, Otopeni si va dura 23 de ore si 55 de minute.

Pretul unui bilet este de 900 de euro de persoana.

Cea de-a treia varianta respecta acelasi traseu si durata ca si cea de-a doua varianta, insa se aplica pentru perioada 28 septembrie - 10 octombrie si costa 930 de euro de persoana, cu taxe de aeroport incluse.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta septembrie, #vacanta Seychelles, #vacanta Desroches Island Seychelles, #destinatii vacanta , #Top luxury