Dragoste si arta: Cum poti petrece Valentine's Day in Londra

Sambata, 04 Februarie 2017, ora 00:00
7692 citiri
Dragoste si arta: Cum poti petrece Valentine's Day in Londra
Foto: Morgans Hotel Group

Lasa imaginatia artistului din tine sa se dezvolte intr-o ambianta in care vei putea sa trezesti noi emotii din partea perechii tale in timp ce ii vei putea arata dragostea sub forma unei opere de arta abstracta.

Pachetul "Love me. Paint me" oferit cu ocazia zilei de Sfantul Valentin de hotelul londonez Mondrian iti ofera sansa de a demonstra intr-un mod inedit care sunt sentimentele tale fata de partener, sustine portalul Extravaganzi.

Ideea a fost lansata inca din 2009 de artistul newyorkez Alexander Esguerra, scopul fiind acela de a prinde frumusetea si pasiunea din actul fizic al iubirii intr-o imagine in care cei doi parteneri isi folosesc corpurile ca instrumente de pictat.

Foto: Morgans Hotel Group

Pachetul este oferit pe perioada 10-19 februarie 2017, gazdele de la Mondrian completand oferta dedicata cuplurilor de indragostiti cu o sticla de Perrier-Jouet, o cina romantica in restaurantul Sea Containers, un mic dejun servit in camera si o eliberare tarzie a camerei in care iti vei savura dragostea in mod artistic.

Foto: Hsyndicate.org

Panzele pe care vei surprinde imaginea dragostei voastre le poti lua acasa, iar pentru intregul pachet "Love me. Paint Me." nu trebuie sa platesti decat 760 de lire sterline.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta Valentine s Day, #oferte Valentine s Day, #hotel Mondrian Londra, #pachet turistic Valentine s Day , #Top luxury