Inchiriaza un iaht pentru o saptamana in Grecia

Sambata, 22 Martie 2014, ora 00:00
7748 citiri
Inchiriaza un iaht pentru o saptamana in Grecia
Foto: Facebook/YachtCharters

O saptamana la bordul unui iaht, in Grecia, fara nicio grija legata de organizare, este tot ce ai nevoie in urmatoarea vacanta.

Business24 iti recomanda in acest weekend sa te lasi pe mana consilierilor de vacanta de la Yacht Charters, care iti propun un iaht Lagoon39, cu o lungime de 11.74 de metri, construit in 2014.

Acesta dispune de 4 cabine duble, astfel incat sa-ti poti lua intreaga familie cu tine si sa va lasati purtati de valuri in aceasta vacanta. Totul va fi pus la punct de consilierii tai de vacanta si cei doi membri ai echipajului de bord.

In functie de perioada in care vrei sa pleci in vacanta, preturile pentru exvursia cu acest iaht pornesc de la 3.500 de euro pe saptamana (intre aprilie si mai, respectiv septembrie si octombrie) si pot ajunge pana la 4.750 de euro, daca iti programezi vacanta intre luna iunie si august.

Foto: Facebook/YachtCharters

Tot ce trebuie sa faci este sa-i contactezi pe cei de la Yacht Charters si ei se vor ocupa mai departe de fiecare detaliu in parte.

Foto: Facebook/YachtCharters

Daca nu iti place iahtul propus de specialisti, cu siguranta vei gasi in portofoliul lor un iaht, un hotel sau o idee de vacanta pe gustul tau.

Foto: Facebook/YachtCharters

#inchiriaza iaht, #iaht Grecia, #Yacht Charters , #Top luxury