Luxul la superlativ: Inchiriaza o localitate europeana!

Miercuri, 15 Februarie 2012, ora 08:28
2489 citiri
Luxul la superlativ: Inchiriaza o localitate europeana!

Inchirierea de spatii pentru evenimente capata noi dimensiuni. Mai nou, se poate inchiria o localitate intreaga, la preturi incepand de la 60.000 de dolari pe noapte.

Companiile pot inchiria, pentru evenimente speciale, localitati pitoresti din Elvetia sau Germania, spre exemplu, potrivit Bornrich.

Deidesheim, din Germania

Preturile incep de la 60.000 de dolari pentru o noapte, iar in tarif sunt incluse rebranduirea strazilor cu numele directorilor din cadrul companiei, desenarea logoului firmei in zapada si angajarea tuturor satenilor.

Programul Rent-a-Village, care permite inchirierea unei localitati europene, are un portofoliu de zece orase. Acestea sunt: Alpbach (Austria), Mariazell (Austria), Brand (Austria), Mondsee (Austria), Peru (Austria), Goldegg (Austria), Braunlage (Germania), Deidesheim (Germania), Trittenheim (Germania), si Engelberg (Elvetia).

Mondsee, Elvetia

Alpbach este situata la 1000 m altitdine si este cunoscuta de iubitorii sporturilor de iarna. Mondsee ramane unul dintre cele mai frumoase orase din partea Salzkammergut-ului care apartine land-ului federal Austria Superioara.

Localitatea este una dintre cele mai renumite din punct de vedere turistic si este usor accesibila cu masina, cu plecare din Salzburg.

Braunlage, un oras din landul Saxonia Inferioara are peisaje pitoresti, in timp ce Engelberd, din Elvetia, ramane preferat de amatorii sporturilor de iarna.

Engelberg, Elvetia

Printre clientii interesati de inchirierea unui oras european se numara miliardari din Golf, dar si corporatii multinationale, precum AEG, Hyundai, Siemens si Wyeth Pharma.

In cadrul unui eveniment recent organizat de catre AEG, populatia localitatii angajata de catre companie a realizat sculpturi din gheata, personalizate cu numele companiei.

Pana nu de mult, inclusiv teritoriul Liechtenstein putea fi inchiriat pentru 70.000 de dolari pentru o noapte, dar oferta a fost retrasa, dupa ce presa britanica a criticat activitatea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#inchiriere localitate europeana, #destinatie turistica, #vacanta inchiriere , #Top luxury