Petrece-ti vacanta pe insula lui Richard Branson!

Sambata, 28 Iulie 2012, ora 00:00
5637 citiri
Petrece-ti vacanta pe insula lui Richard Branson!

Necker Island, Insula lui Richard Branson, se afla in Insulele Virgine Britanice si poate fi o destinatie reusita pentru vacanta ta din aceasta vara. Aici poti face kite-surfing, windsurfing, snorkeling, kayak, power-boating si, nu in ultimul rand, te poti plimba la 30 de metri adancime cu Necker Nymph.

Necker Nymph este primul submarin "zburator" din lume, cu locuri pentru trei persoane. Nava submarina a fost creata special pentru acest loc si duce explorarile subacvatice la un alt nivel, la propriu, pana la 30 de metri adancime.

Pasagerii se aseaza in stanga si in dreapta instructorului, el fiind cel care conduce nava pana la 30 de metri adancime. Odata ajuns acolo, vei avea o panorama 360 de grade catre o viata marina spectaculoasa. Necker Nymph poate calatori cu o viteza de pana la 6 noduri sub apa, iar scufundarea dureaza intre una si doua ore.

Necker Nymph

Aici poti descoperi epave, poti inota in paralel cu delfinii, poti pluti usor deasupra coralilor si chiar impreuna cu bancurile de pesti.

Poti naviga cu Necker Nymph daca faci o rezervare pentru o vacanta pe Necker Island sau, in lunile de iarna, cand inchiriezi catamaranul lor, Necker Belle, pentru sapte nopti. Chiria pentru Necker Nymph este de 2.500 de dolari pe zi.

Cum ajungi pe insula lui Richard Branson?

Necker Island se afla in Insulele Virgine Britanice, in nordul uneia dintre cele mai mari insule ale tarii, Virgin Gorda. Insula Necker se afla in Marea Caraibelor, ceea ce inseamna ca cei aproape 300 de mii de metri patrati sunt inconjutati de ape turcoaz, recifuri de coral si plaje impresionante.

Cel mai apropiat aeroport international de insula Necker este in Antigua, Puerto Rico (San Juan) sau aeroportul St. Thomas.

Potrivit site-ului oficial al insulei, cazarea in insula Necker se face in sase case "Bali" cu cate un dormitor si in casa lui Richard Branson, care este disponibila doar din cand in cand. Mai exista si o casa separata, numita Love Temple, fiecare camera din aceasta casa avand propria sa baie.

O vacanta pe aceasta insula costa 1507 euro de persoana pe noapte, dar rezervarea se poate face doar pentru minim 22 de oaspeti care inchiriaza toata insula, potrivit lui Sorin Vaduviu, director General Perfect Tour.

In pretul pe care il platesti pentru cazare intra si accesul la doua piscine, doua jacuzzi, doua terenuri de tenis, doua plaje si orice echipament de sporturi acvatice. Bucatarul iti pregateste masa oricand in functie de preferinte, iar personalul iti pregateste barca sa navighezi in larg in orice moment.

Daca esti hotarat sa iti faci o rezervare acolo, atunci poti apela la un consultant, sustin oficialii Perfect Tour. El iti va oferi toate detaliile legate de perioada disponibila, transport sau cazare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta Insula Richard Branson, #Insula Necker cazare, #pret vacanta Caraibe , #Top luxury