Porneste intr-o croaziera de lux pe Dunare

Sambata, 21 Decembrie 2013, ora 00:00
4623 citiri
Porneste intr-o croaziera de lux pe Dunare
Foto: tastehungary.com

Croaziera pe Dunare ar putea fi varianta perfecta de relaxare, daca sarbatorile de iarna nu ti-au adus prea multe zile libere, pentru odihna.

Business24 iti recomanda cele 17 zile puse la cale de Scenic Tours, pe care le poti petrece pe un vas de lux intre Passau si Delta Dunarii, in aprilie.

Prima zi incepe cu aterizarea la Munchen si transferul catre Passau, unde se afla nava pe care iti vei petrece vacanta. Organizatorii te sfatuiesc sa te asiguri ca zborul tau nu ajunge mai tarziu de ora 11, totusi.

In cea de-a doua zi vei vizita catedrala Sfantul Stefan din Passau, te vei delecta cu un concert de orga si vei participa, mai pe seara la cina de bun venit impreuna cu ceilalti participanti la croaziera.

Ziua trei vine cu trei optiuni: fie vizitezi Abatia benedictina din Melk, fie faci o excursie pana in orasul ceh Znojmo, fie te plimbi cu bicicleta pe malul raului de la Melk la Durnstein.

A patra zi include un tur al Vienei, inclusiv pe Ringstrasse, dupa care te poti relaxa, sau poti continua sa explorezi Viena, pentru ca organizatorii iti pun la dispozitie un GPS personalizat.

Si in ziua urmatoare mai ai ceva de vizitat, fie ca e vorba despre palatul Schonbrunn, fie Bratislava. Desigur, intre optiuni se regasesc Lipzzaner Stallions si ceea mai veche scoala de dresaj de cai din lume.

Vei continua sa vizitezi in zilele urmatoare Budapesta, Kalocsa, Mohacs, Pecs, Osijek, Vukovar, Belgrad, urmand ca in ziua 11 sa ajungi la Portile de Fier, in Romania.

Foto: scenictours.com

Priveste Delta Dunarii ca un turist

Croaziera continua pe tarm: Svistov - Veliko Tarnovo - Arbanassi - Russe- Silistra, dupa care ajungeti pe apa la Sfantu Gheorghe, de unde veti intra in Delta Dunarii, pana in locul in care Dunarea se varsa in Marea Neagra.

Debarcarea se face la Cernavoda si urmatoarele doua zile sunt dedicate Bucurestiului. In prima zi ai de ales intre o vizita la Palatul Parlamentului si una la Lacul Snagov. Ziua 17 va insemna, pentru marea majoritate a colegilor de croaziera, ziua cu drumul spre aeroport si zborul spre casa.

Croaziera all inclusive

In tot acest timp te poti bucura de bautura si mancare la discretie, de serviciu propriului tau majordom, cina in camera, de toate activitatile de pe tarm incluse in pret, centru wellness, spectacole, transferuri si alte elemente care vor face din vacanta ta una cu adevarat relaxanta.

Preturile pornesc de la 9.420 de dolari de persoana, pentru imbarcarea din 21 aprilie 2014, dar trebuie sa te grabesti, pentru ca "Royal Panorama Suite", "Single Balcony" si "Outside Staterooms" sunt rezervate in totalitate deja.

#croaziera Dunare, #croaziera lux Dunare , #Top luxury