Protejeaza-te de soare cu un accesoriu elegant: Palaria Panama

Sambata, 21 Iulie 2012, ora 00:00
4160 citiri
Protejeaza-te de soare cu un accesoriu elegant: Palaria Panama

Poarta o palarie eleganta si confortabila, "hand-made", in aceasta vara. Business24 iti recomanda palaria Panama, recunoscuta in intreaga lume pentru calitatea sa, dar si pentru istoria din spatele acestui accesoriu elegant si util in orice zi insorita.

Astfel de palarii au cel putin 600 de impletituri pe centimetru patrat si sunt livrate inclusiv in Romania.

Producatorii din Ecuador au si un site special dedicat celebrelor palarii, iar preturile acestora variaza de la 40-50 de dolari si pot ajunge pana la 1.500 de dolari pentru modelul Montecristi, de cea mai inalta calitate.

Potrivit reprezentantilori PanamaHatMall.com, pe langa costul palariilor vei mai plati si transportul acestora. Pentru livrare par avion trebuie sa mai scoti din buzunar 25 de dolari, dar trebuie sa astepti intre 17 si 19 zile pana cand aceasta va ajunge la posta.

O alta varianta este livrarea prin Express Mail Service, care, pentru 50 de dolari, te asigura ca vei avea palaria acasa in maxim o saptamana.

Daca vrei sa ai palaria mai repede, pentru 105 dolari poti opta pentru transportul prin FedEx, caz in care palariile vor fi livrate intre patru si sase zile.

In Romania, astfel de palarii de calitate se pot achizitiona din magazinele Mobexpert, care au inclus astfel de accesorii alaturi de noua gama de mobilier de gradina.

Aici, palariile sunt confectionate din fibre naturale de Carludovica Palmata si sunt disponibile in sapte culori - natural negru, natural maro, orange, rosu, turcoaz, verde si lila. Palariile albe costa 223 de lei, iar cele colorate 248 lei.

#palarii panama, #vanzare palarii panama, #productie palarii panama, #pret palarii panama , #Top luxury