SPA sub apa, in Maldive. Tu ce faci in vacanta urmatoare?

Sambata, 06 Aprilie 2013, ora 00:00
4344 citiri
SPA sub apa, in Maldive. Tu ce faci in vacanta urmatoare?
Foto: peraquum.com

Ideea de SPA subacvatic ti-ar putea transforma vacanta in Maldive intr-un adevarat Paradis. Imagineaza-ti ca esti cazat intr-un "bungalow" de lux si ca, atunci cand nu esti la plaja, te duci la SPA, sub apa, si iti faci "somnul de dupa-amiaza" in camera de relaxare cu vedere panoramica in Oceanul Indian.

Vei avea parte de orice tip de tratament corporal iti doresti, poti inota intr-o piscina "a infinitului" si chiar sa pescuiesti pe timpul noptii.

Business24 iti recomanda Huvafen Fushi Hotel, un mic hotel de lux din North Male Atoll, in Maldive.

La 30 de minute de mers cu barca de la aeroportul International Male vei gasi primul si singurul SPA subacvatic din lume, care vine in completarea cinelor subacvatice, barurilor sub apa sau chiar camerele de cazare inconjurate de ape pe care le-ai incercat deja pana acum.

Aflat in interiorul unei lagune private, SPA-ul ce poarta numele Lime, ofera terapii pe baza de apa care te ajuta sa te refaci, te relaxeaza, te detoxifiaza, iti reechilibreaza starea de spirit, reimprospatandu-ti mintea si corpul.

Foto: worldarchitecturenews.com

Pe langa terapii poti inchiria o camera pre si post tratament cu sauna, baie de aburi, "dusuri emotionale", camera cu geata, si un "lounge" de relaxare cu vedere panoramica asupra Oceanului Indian.

Daca vrei sa mergi mai departe, Business24 iti propune sa incerci Lonu Veyo o piscina cu apa sarata, bogata in minerale, in care poti pluti pentru o digestie mai buna.

Foto: worldarchitecturenews.com

Pachetele de spa variaza intre 295 de dolari pentru 2 zile de spa si masaj, si 350 de dolari pentru trei zile de terapii specializate, dar iti poti alege un tratament personalizat, fara probleme.

In ceea ce priveste cazarea pentru doua persoane in "bungalow" la Huvafen Fushi, sapte nopti intre 1 iunie 2013 si 8 iunie 2013 te-ar costa intre 9.100 de dolari la "Lagoon Bungalow" si 12.600 de dolari la "Ocean Bungalow".

Daca vrei ca zborul tau pana acolo sa dureze cat mai putin, atunci ai optiunea de a cumpara un bilet dus-intors cu 2.401 de euro plus taxa de serviciu. Potrivit unuia dintre comparatoarele de bilete de avioane, vei pleca din Bucuresti-Otopeni (cu operatorul Tarom) in data de 31 mai, la 16:35 si vei ajunge peste 14 ore, la Male International, la 8:35. Primul zbor dureaza 14 ore, avand escala la Istanbul si Dubai.

La intoarcere vei decola de pe aeroportul din Male (cu Air Berlin) la ora 20:25 in 8 iunie, urmand sa ajungi acasa in 12:25, dupa un zbor de 18 ore cu escala la Abu Dhabi si Berlin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#SPA sub apa, #SPA subacvatic, #Spa sub apa Maldive, #vacanta maldive , #Top luxury