Te cazezi la Burj Al Arab? Primesti un iPad imbracat in aur, pe perioada sederii

Sambata, 25 Mai 2013, ora 00:00
2528 citiri
Te cazezi la Burj Al Arab? Primesti un iPad imbracat in aur, pe perioada sederii
Foto: thenational.ae

Daca ai rezervare la hotelul Burj Al Arab din Dubai, reprezentantii hotelului au o surpriza pentru tine: fiecare oaspete primeste cate un iPad placat cu aur de 24 de carate, pe post de serviciu personalizat de "concierge", pe durata sederii.

Aceasta pare sa fie cea mai noua tehnica pe care "Cel mai bun hotel din lume", dupa cum a fost catalogat de catre cititorii The Daily Telegraph, incearca sa ii atraga pe cei mai bogati oameni din intreaga lume sa le calce pragul, scrie Luxuo citand AFP Relax News.

Prin intermediul gadgetului aurit, fiecare oaspete cazat la Burj Al Arab poate accesa serviciile hotelului, meniurile de la restaurante si SPA, poate rezerva o cina privata, poate solicita serviciile unui majordom sau cele de curatenie.

iPad-ul de aur este cea de-a doua incercare pe care hotelul o face in incercarea de a-i multumi pe oaspeti. Anul trecut, in octombrie, hotelul oferea iPad-uri din aur roz de 24 de carate, pentru a-si arata sustinerea pentru programul de Prevenire a Cancerului la San.

iPad-ul, imbracat in aur de catre compania "The Gold & Co." din Londra, are incrustata stema hotelului pe spate si poate fi chiar si cumparata de la buticul din Burj Al Arab pentru 7.930 de euro.

Alaturi de iPad, mai exista si modele de iPad mini, iPhone 5 si Blackberry Q10, toate imbracate in aur.

Foto: hoteliermiddleeast.com

#iPad aur Burj Al Arab, #cazare Burj Al Arab, #iPad aur , #Top luxury