TOP 6 cele mai scumpe vacante cumparate de la Perfect Tour in 2013. Vezi destinatii si preturi

Miercuri, 04 Decembrie 2013, ora 11:57
2850 citiri
TOP 6 cele mai scumpe vacante cumparate de la Perfect Tour in 2013. Vezi destinatii si preturi
Bangkok, Thailanda

Am intrat in luna sarbatorilor de iarna si cei mai multi dintre romani si-au facut deja planuri pentru Revelion. Cei mai extravaganti au optat pentru sejururi in destinatii exotice, fiind dispusi sa cheltuiasca pe aceasta distractie si zeci de mii de euro. Business24 prezinta topul celor mai scumpe sejururi din perioada Revelionului, achizitionate de la agentia de turism Perfect Tour.

Asia este tot mai atractiva pentru romani, destinatiile luxoase de pe acest continent, precum Dubai, Thailanda sau Mauritius, regasindu-se tot mai des in topul preferintelor turistilor. Si continentul american continua sa fie atractiv pentru romani, iar Mexicul castiga tot mai mult loc in inima turistilor instariti.

Locul 1: Thailanda si Dubai - 21.000 euro

Pe primul loc in topul Perfect Tour se afla un pachet turistic de 21.000 de euro in Phuket, Thailanda si in Dubai.

Este vorba de 12 nopti (5 nopti in Dubai si 7 nopti in Phuket) pentru doi adulti si, eventual, un copil. In Thailanda ii asteapta pe turisti un apartament de 200 de mp in cadrul hotelului Thai Pearls, dar si o limuzina. Biletele de avion sunt pentru clasa business.

Locul 2: Mexic - 16.500 euro

Mexicul ocupa in acest an locul doi in topul preferintelor turistilor de lux. Un sejur de 14 nopti, intr-un apartament de 5 stele, pentru doi adulti si un copil, costa 16.500 euro.

Riviera Maya, Mexico City, Mina de argint Taxco si piramidele Teotihuacan reprezinta cateva dintre destinatiile incluse in pachet. Biletele de avion sunt pentru clasa business.

Locul 3: Las Vegas, SUA - 8.900 euro

Las Vegasul va atrage, si in acest an, turisti din toata lumea, iar romanii apreciaza atmosfera din orasul tuturor posibilitatilor. Pachetul de 8.900 de euro include 5 nopti de cazare pentru doi adulti si bilete la concertele unor artisti precum Maroon 5 si Celine Dion.

Locul 4: Thailanda 9.750 euro

Thailanda este visul exotic al romanilor. Un sejur de 14 nopti (10 nopti in orasul Phuket si 4 nopti in capitala Bangkok) pentru doi adulti se ridica la 9.750 de euro. Pachetul include transportul cu limuzina si masa in sistem All Inclusive.

Locul 5: Mauritius - 8.400 de euro

Un sejur pe exclusivista insula Mauritius, pentru doi adulti, se ridica la 8400 pentru 7 nopti si include cazare la hotel de 5 stele si transferuri private.

Locul 6: Croaziera pe coasta Asiei si Australiei - 14.700 de euro

Croazierele reprezinta un trend relativ recent pe piata de turism din Romania, insa castiga rapid popularitate. Un sejur de 16 nopti la bordul Seven Seas Voyager pentru doi adulti se ridica la 14.700 de euro, insa ininerariul vasului este fabulos.

Singapore, Bali si Sydney Australia sunt doar cateva dintre locurile in care vor putea debarca turistii. La bordul vasului, in timp ce vor traversa Oceanul Indian, Marea Arafura si coasta Australiei, turistii vor dispune de servicii all inclusive si de majordom personal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacante exotice Revelion, #oferte lux Revelion , #Top luxury